Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Egyikünk sem lát a jövőbe, de az, hogy a Scope stabilról pozitív kilátásúra változtatta a 4iG kibocsátói adóságbesorolását nekem pozitív jövőképet jelez.
Aki akart 760on bevásárolt, innen szabadesés 700alá. 760on, 770en rengeteget meg vettek de ez sem volt elég a zuhanás megállítására, így esik tovább. Szvsz.
Valami itt készülődik csak még nem tudjuk, hogy mi megy itt a háttérben, mivel ez nem egy 500 millás kisbüfi 😅 És olyan az ember érzése, mintha tudatos átadás lenne az egész beteszi, majd jön a haver is kiveszi, viccesek ezek a fiúk...🤣
Pompit te mostanában erre fele nem látod. Opust, OTP-t, és ezt kerüli.... Ingoványos talaj ez neki. Egyébként be is álltam kicsit lejjebb, majd meglátjuk, kapok-e.
Pontosan, én is ezt gondolom. Itt már erősen gondolkodom a bövítésen, de mivel van még három nap, várok vele. Hogy jövőre lesz 800 fölött, az nem kérdés és azért már megéri, legalábbis az én véleményem szerint...
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...