Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Várható volt jan.01-től de azért a 22 % -ot nem gondolnám ,hogy meg mernék lépni az idei emelések után pláne kamatosan (elég durva lenne a bevétel növekedés 2024 -ben ,nem okozna gondot még osztalék mellett sem az adósság rendezés.) Mit gondolsz Madrid? https://napidroid.hu/vodafone-durvan-arat-emelhet-jovore/
Tovább nő a bevétel, ebidta. 847 milliárdos adósság mellett osztalékot fizetni? Árfolyamra ez a díj emelés nem lesz hatással. Ner papír, kicsi közkéz, adósság hegy, ezek miatt nem számítok komoly árfolyam emelkedésre. Szvsz.
Ez a beszéd!Valami ilyesmit vártam, azért köszönöm az alapos elfogultság nélküli független minden területre kiterjedő átfogó szakmai elemzést, (lehet többet Edisont meg sem nézem ezután ) De a válaszod azért tényleg köszönöm,remélem Rice is válaszol odaát majd megpróbálom deriválni vagy integrálni a szakmai befektetéseim jövőbeni döntéseihez a két válasz átlagát összefésülés után.Vagy meg kérem a 4 Ig mesterséges inteligenciáját ha már öntudatára ébredt elemezze már ki nekem a két válasz konklúzióját.
Úgy emlékszem október végére 900ra várták páran. Nos ez nem jön be. A 820-824 közötti vevőket szépen kitömték. Rövid időn belül harmadszor játsszák el hogy 830 fölé felhúzzák aztán ha feláll a vételi oldal , indul az eladás. Nagyon tömés szaga van.
veszik is szépen, mert kb ugyan annyival ment fel 838-ig, mint most le ez szerintem vagy pakk átadás forgalom generálással, vagy simán forgalmat generálnak, hogy bluechipessedjen
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...