Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Idéző jelbe tettem. Persze hogy nem 10 milliárdot ér. Ma forgalommal esik, adják szépen, ennek csak van valami oka? Szépen lefordult 718ról, ahogy vártam. Érdekes hogy pénteken ha jól láttam több mint 8000 dbal felkötötték 718ra, mintha valakinek sürgős lett volna a vétel. Erre ma meg 700 alá is ment.
"Komoly" szakemberek szerint a digi 10 milliárdot ér. Voda 715 milliárdért drága mert tele van adóssággal , egyébként JG azt nyilatkozta hogy ezt figyelembe veszik. Mindenesetre idén nem lesz voda, nincs rá pénz.
Amikor bejelentették a vodafone vételt, óriási forgalommal vették. Ha nem lesz vodafone azok a vételek eladásba csapnak át és komoly esés lesz. Akkor is ha egyébként ilyen áron a vodafone rossz vétel. Szerintem.
Azt,hogy ki hova várta ,az csak egy dolog.Jászai nem hülye,hogy csak úgy ad 132 milliárddal többet habókra.Át lett a cég rendesen világítva.Egyébként,ha a Voda 750 milliárd,akkor a Digi szerinted arányaiban 232 milliárdért drága? mert szerintem nem.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...