Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Erre a Jaszaira csak ra kell nezni azt se tudja mi az az informatika , Konzum is 20 ft volt egeszen addig amig ML be nem szallt ez elarul mindent JG-rol fingja sincs semmirol.Ha anynira jo cegvezeto lenne akkor a Konzum se 20 FT lett volna az o vezetee alatt.
igen igaz ezt felreertelmeztem de azt hogy ideztek mit mondott az nem allitolag tehat ott kokretan mondott valamit ami kijeletnes es nem allitolagos szoval azt cafolni kellene az en szemszogenbol nezve.
eddig 1 ceg termel neki nyereseget az a digi ha meglesz a tobbi semmit jelenleg.Es ha uj kormany is lesz akkor a kozbeszerzesekbol is megcsappan a bevetel nem lesznek iylen 50 milliardos nyeresegei.Egyelore nem latok komolyabb bevetelt az elkovetkezendo 1-2 evbe majd ami lesz a reszvenymennysieghez viszonyitva.
A 4iG nem is vett cégeket, csak hiteleket, hogy nagy legyen az adóssága. Mondjuk ez a SpaceCom tényleg nem a legjobb cég, de a pálya az övék volt eddig, meg megtaníthatják a praktikákat a CarpathiaSat-hoz. Asszem egyébként nem olyan nagy tétel a DIGI-hez képest.
ezek mind arra utalnak hiaba no nagyra a 4ig ha tele lesz hitellel es adossagal akkro az arfolyma lefele fog menni.Most az utolso pillanatokba probalnak egy olyan ceget felepiteni ami fuggetlen legyen a KOVETKEZO kormanytol es ez rengeteg negativ dologgal jar.
"A Spacecomnak hatalmas, több mint 143 milliárd forintnyi adóssága van, és 2021 első kilenc hónapjában 11 millió dollárt veszített. A cég kasszájában mindössze 96 millió dollár van – ám a 4iG-t ez sem riasztotta el." es vajon ez igaz vagy nem.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...