Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Kiküldetésen vagyok Nápolyban, innen üdvözlök mindenkit. Csak nemrég néztem rá az árfolyamra. Öröm látni, hogy már 5000 felett kereskednek a papírral, és már elhagytuk az ATH-t. Az még nagyobb öröm, hogy nem limitekkel értünk el idáig, hanem megfontoltan nagy forgalmakkal, ezért ez a csúcstámadási kísérlet megalapozottabbnak tűnik, mint a korábbiak. Úgy látszik, megérte eddig tartani a papírt. A pf írta, hogy magas az rsi, ezért biztosan esni fog. Jól írta ragarda, hogy ez önmagában nem erős érv és az macd teljesen mást mutat naposon és hetesen is. Ráadásul az ma20 és ma50 viszonya is bullish naposon, ezért szvsz továbbra is megmarad az erős uptrend.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...