Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
lehet bármit mondani, az fog nyerni aki reálisabban látja a folyamatokat, majd kiderül. a jövőt senki sem ismeri. elméletek vannak, hipotézisek és remények. nem attól fog esni vagy emelkedni mert itt bárki is nyomja a sódert. pompi meg shortoljon amennyit csak bír!
Ez így van,főleg azért mert mindenki azt ír amit akar. Aki 5Xözött,vagy 10Xezett,vagy akár még ennél is naqyobb nyerőben van miért kéne betojni? Aki pedig feljebb vette,hát az informatikánál a következő években nem nagyon lesz jobb befektetés. Persze lehet kapkodni és hullámokat lovagolni,de aki megvette és csak ráült a kezére,eddig sokkal jobban járt. Az pedig,hogy a papír liftezik az természetes. Én várom az akvit és utána vágtatunk 5000 fölé és valószínű a 6000 sem fog megállítani bennünket. Na ugorjunk 4e fölé,most 3995ft
de miért gondoljátok, hogy fontos amit mond? valaki azért ad el, mert ő esést vizionál? vannak akik esést várnak, vannak akik emelkedést. ennyi. gáz a stílusa az biztos, de mi a f@szt foglalkozik az egész fórum lassan egy hete azzal hogy ő miket irkál?????
Próbálok kulturáltan válaszolni Papa! Jelen árnál, kereken 5x a beszállási ponthoz képest a pénzem, a tőkém kb 9x-es! Nem dicsekvés, csak, hogy tisztán láss! Soha, de soha a büdös életben nem tennék olyat, amiket te írsz----VELED ELLENTÉTBEN---mert nem tudnék a tükörbe nézni---VELED ELLENTÉTBEN!!!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...