Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Pompit 2000,nél is szidtuk, mert Ő már feljebb nem várta, OTP-t 4000 körül 2000-re várta ( onnan tudjuk, hogy Csányi papa köztudottan rossz tréder), opust mindenki tudja, hova várta és hova ment és még két hete hova várta és most hol van. Szóval nyugalom, higgy neki, ha akarsz, csak ezt tartsd magadban vagy mondd el neki a topikjában.... Szokta szeretni, ha hízelegnek neki, almafa már úgy sincs...
Azért addig nem megy le, de hogy hol az esés vége nem tudni. Tsys pletykánál szerdán 4700nál nem gondolta egyikőtök sem hogy ma már 4000alatt lesz. Pompit 4300nál is szidtátok , nem hittetek neki.
Konzum Opus emelkedik 4IG csökken. Majd ha az Opus kezd el esni, akkor szokott látványosan emelkedni a 4IG. Bár remélem hossző távon mind emelkedni fog.
Írtam már hogy 1600-2000 között is ezt csináltam. Sőt azt is írtam hogy 5100-3100-4400 kört kihagytam de ilyen még egyszer nem lesz. Most várok, nem látom hogy itt érdemes beszállni.
A jó isten áldjon már meg te szerencsétlen, A tőzsde nem arról szól, hogy ha egy részvény megindul, az csak fel fele mehet!!!!!! Mi változott mondd már meg!!!!! Örömködj már annak a szerencsétlennek a saját topikjában, nyitott egyet hál istennek. Mondjuk pénteken megkérdezte, hogy érdekel e itt valakit a véleménye, szerintem nem az jött ki a szavazatokból, hogy igen..
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...