Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Az életveszély lenne most.Nem cáfolták a híreket. Ez nálam azt jelenti,hogy még nyárig meg lesz a vásárlás. Utána még lesz 1 ugrás az árfolyamban felfelé. Sokan átértékelik majd a papírt.
Igen szerintem is egyertelmu. Ez 1000 ft feletti egy rv.-re juto eredmenyt jelentene. Csak ez. 12-es p/e vel ez 12K - s arfolyam. Na mindegy dobaljatok :)
amikor az újság megírja a pletykát az már általában nem olyan jó jel.. emiatt is állhatnak ilyen sokan az offer oldalon de itt azért komoly horderejű dologról van szó
az opus esetében is kiderült, hogy ahogy beállt a valós cégérték stabilizálódott az árfolyam. Itt is ez fog történni. A T-System jövedelemtermelő képességét pedig ki lehet olvasni a Telekom gyorsjelentéseiből. Tehát az irány egyértelmű...... annak aki tudja mi az a P/E
Jó reggelt. Kissé fáradt vagyok, ezért csak elmotyogom: - kivezetés, lassú lecsorgás, tömés, OPUS - KONZI 2, ge..zés, vegyél mást-ozás, mindmeghalunkozás volt már?? Ha nem akkor beírtam, hogy mindenki boldog legyen. Egyébként tudom, ne fáradjatok: - veszélyes beszállni, - túlértékelt, - ATH-n nem veszünk, - 2500-on vegyél, ja ott se, - split szar lesz, - beragadunk mind, - nem lesz osztalék, - ellopják, talicskázzák, szb. Ki is tolom a felét a héten esésben. :-)
Egyre erősebb a pletyka a piacon, hogy megvásárolhatja a Mészáros Lőrinc érdekeltségi körébe tartozó 4iG a Magyar Telekom vállalati infokommunikációs leánycégét, a T-Systems Magyarországot. Az érintett társaságok egyelőre nem kommentálnak, de a Portfolio értesülései szerint heteken belül bejelenthetik a tranzakciót. Hétfőn a Válasz Online, ma pedig a Világgazdaság írta meg azt a felvásárlási pletykát, amely a Magyar Telekom környékén már korábban szárnyra kapott, és a Portfolio iparági forrásai szerint heteken belül adásvételi bejelentés formájában hivatalossá is válhat: a tőzsdén jegyzett 4iG bejelentkezett a Magyar Telekom 100%-os tulajdonában álló, Magyarország legnagyobb vállalati infokommunikációs szolgáltatójának számító T-Systems Magyarországért. A Világgazdaság megkeresésére az érintett társaságok nem kívánták kommentálni a pletykákat. A tranzakciónak ugyanakkor több szempontból is lenne értelme:
a 4iG terjeszkedést tervez az infokommunikációs piacon,
az állam állítólag nem mondott le egy nemzeti mobilszolgáltató felállításáról, amihez a kormányközeli cég akvizíciója az egyik legjobb eszköz lenne.
a T-Systems vezérigazgató-helyettese, a 2017 novemberében érkezett Bódi Gábor több fontos államhoz köthető cégben volt már vezető, és a Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács elnöke, illetve a Miniszterelnökség infokommunikáció összehangolásáért felelős helyettes államtitkára is volt,
A T-Systems a Magyar Telekom könyveiben 2018 végén 42 milliárd forint értéken szerepelt az egy évvel korábbi 32,5 milliárd után.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...