Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Én éjszaka arra jutottam, hogy ma menjen akinek mennie kell! Limit, nem limit, nem fog érdekelni! Ugyanis mindig ez van! Elemzés, boldogság, gyönyör, aztán jön egy vélhetően irányított, és egyébként mindenki által "várt" és "elfogadott" esés, és mégis megbolondul a nép, félre dobva az addig józanon megalapozott érveket a papír mellett! Tudjátok mit, hulljon a f.rgese, mert 2000-ről felmentünk 5000-ig pillanatok alatt, és nem ez a 1-2 alsó kör fogja a cég, és a papír jövőjét meghatározni! Szép napot mindenkinek!
Szvsz véletlen. Ez akkor lenne releváns ha már mondjuk ismét 5K felé mennénk. Inkább azt kell nézni, hogy ~30%-os esés. https://invst.ly/ac6xk Én így látom most. S mai alsó limit 3620, s fibo 50 pedig 3600. Ez az egész emelkedés mintha "előre meg lett volna rajzolva számomra.... MEglátjuk!
Itt a heikin ashi gyertyákról van szó, nem sima gyertyás grafikonról. Olvass utána, hogy mi a különbség a kettő között. És akkor látni fogod, hogy naposon nem tört meg a trend, zöldben vagyunk, a tegnapi gyetya nem piros.
Amugy bearish engulfing gyertyarol akkor lenne csak errelme beszelni, ha nem limites nap lett volna elotte, minel kisebb az elozo napi emelkedes annal megbizhatobb elorejelzes... de mivel limites nap volt elotte, igy kb 0 a pontossaga... nezd kicsit messzebbrol azt az abrat es hasonlitsd ossze a 400-2000 emelkedessel... eleg sok hasonlosag van benne... (ott is volt 1700-1400kor)
Kis huncut vagy te... mindig lehagysz valamit... "nagyon eros beszallasi pont is lehet. Joval erosebb, mintha csak magat a gyertya jelet figyelnenk..." mivel szuper trendben van a papir...
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...