Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Szep sok grat a 4ig brigadnak es noaping nek remelem olvassa! Felkészül a SET is 😊 JG sztem pozitív jo ideig nektek! Hagyjátok hidegen az opus/konzum irigy megfáradt tömegèt!
SZiasztok! Létrehoztam egy anonim szavazást, mert én bevallom, gőzöm sincs mi JG szerepe a 4iG-ben. Kérlek szavazzatok. Ha nevet írtok be, legyen nick, vagy bármi. Nagyjából érdeklne, mi a többség véleménye. Köszi! https://doodle.com/poll/f58qakquned4ighc
Akutyafáját hááát !!! Megint tévedtem 20 ft-ot meg 8 milliót ! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Szép Hét !!!! Mindenkinek gratulálok, akinek erős a fogása ! És kívánok egy szép hétvégét, meg egy üveg hideg pezsgőt estére !!!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...