Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Amit a múltkor ígértem,lehet bejön. OTP-ét nagy nyerőben tudom adni és azt mondtam veszek belőle 4IGét,ha kell 3e-en. Hát... OTPben első pakk eladva :D
Tegnap zaroban az egy atkotes/zarobeallitas volt egy-egy 24ezres pakkal mind az eladoi, mind a vevoi oldalon. Mellette max 2 ezer papir ment el piacin. Ami erdekesebb lehet es indikatorkent szolgalhat, hogy a forgalom kezd visszaesni, a kitores ota lassan megvan a klasszik U alakzat jobb szara is a forgalomban.
4ig elért sokféle célárat és ellenállást itt 3300 felett....tegnap is 3360-3380 volt a nagy ellenállás, érdekes módon ma is pontosan ugyanaz. Lehet, tetöépítés zajlik, amiböl lefordulva megcsinálja a várva várt korrekciót? Tegnapi nagy téteteles vétel helyett ma nagy tételes eladás lesz záróban?
ezzel egyet kell hogy értsek. nem ülök én se sokat bukóban. mert amíg bukóban van a pénzem lehet h 2-3 olyan mozgást is megcsinál a papír le és fel is, amit lekereskedve visszahozható a bukó illetve egy kis nyerő is lehet rajta. Annyit még hozzá tennék, hogy full tudás nélkül ültünk bele a papírba anno.. kb a beledugtuk a nyakunkat a kötélbe :) természetesen a full tőkével... mákom volt, hogy ki tudtam szedni. mások benézték. választás után átültem otp-be és ott követem a dolgokat a fórumban. a chartok, rajzok, elemzések. kezdem összeszedni a tudást. sokat kell még tanulnom, ezt aláírom. nem is ez a szakmám.
Szia, Nekem egy dolog jutott most ismét eszembe a korábbi kommentedről, amiben van egy-két olyan pont, ami más fórumozóknál is észrevehető, és persze sok mindenkire igaz lehet. Nem tudom, hogy ki milyen stratégiát követ, ki mekkora tőkével jön a tőzsdére, az mekkora hányada a megtakarításának, de az első dolog amit én anno megtanultam, hogy veszteségben nem ülünk sokáig. Kivétel persze, ha b&h a stratégia. Más esetben én egészen biztosan nem néznék egy feleződő "befektetést". Úgy állítgatom a stop-loss-okat, mint a huzat ha egyszer beszállok vmibe. A másik, hogy (nem rád értem), de szerintem nagyon sokan hoznak ide be (nem 4ig-be) össz-családi megtakarításokat, ami hát legyünk őszinték, nem tanácsos. Arról is sokat értekeztek már itt a kollégák, hogy nem szabad összehasonlítani papírokat, nem biztos h ez is sz*r azért mert ML és az "megszivatta" a népet opiban meg konziban. Ha magadban kizársz vmit mert az is ml, nem is hagyod meg a lehetőséget egy másik forgatókönyvnek, ami akár rövid távon sikeres is lehet, lsd 4ig. Nem fogok itt most arról írni, hogy miért várjuk ezt a papírt még magasabb szintre, ezt is megtették már a szakértő kollégák, de sztem nem szabad prekoncepciók esetleg félelem miatt kizárni egy lehetőséget, és természetesen ugyanúgy nem szabad fórumhangulat alapján belevenni vmibe...(
Sőt ősszel ha az emlékezetem nem csal, pont te mondtad 430 körül, hogy 1600-ig is tartod mert van benne story főleg split után.Azóta szépen hízik a számlán a virtuális nyerőd, s gratula hozzá!
Addig amíg 1 papírban 6-12 hónapos időtávon az ember úgy látja,hogy 20-30% esetleg még több mint 50% emelkedési potenciál is lehet,na az olcsó papír. Valószínű sokan így látják,de a nagyok biztos és ezért porszívózzák rendületlenül a részvényeket. 1 év múlva majd lehet,hogy azt mondjuk,hogy jó lett volna 3000ért bespájzolni. Remélem így lesz. Ja persze 2000-ért olcsóbb volt,de 5e felett ez már kit fog érdekelni :D Gondolom téged nem :D
no de milyen legyen egy olyan papír topikjának a feelingje, aminek tulajdonosai az elmúlt kb fél évben 15-szörözték a befektetésük értékét, vagy csak az elmúlt kb. 2 hónapban több, mint dupláztunk? Gyászos, szomorkodó, kétségbeesett, szuicid? Ez természetes, hogy jókedvűek vagyunk és hallgatjuk a szirének énekét...
igen, a nem napos oldal miatt írtam. senki kedvét nem akarom elvenni, meg nem az a fórum troll vagyok, aki idejött belepofázni :) nekem csak, ahogy lejött a dolog. és én is örülnék neki, ha 10000 lenne mert egy kevés részvénnyel én is rendelkezem, sajnos nem eléggel :D
Én azt javasolnám neked, hogy pörgess vissza pár száz oldalt. Ha látsz hosszabb hozzászólást azt olvasd el, biztosan lesz benne számodra lényeges! Azt még szeretném megjegyezni, hogy én ezen az oldalon senkitől nem olvastam még olyat, hogy "vegyétek"! Neked se mondjuk...sőt! VSZ ne vegyél, úgy is kva kevés van a piacon belőle, majd más megveszi! :D
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...