Sok idő már nincs. Ez a véto dolog sem jött jókor még ha ez egyelőre anyagilag nem érinti a 4ig-t. Q3 után kiderül az irány szerintem. Addig meg reménykedem hogy nem szakad be az árfolyam egy újabb öntés miatt.
Igen biztos! Nekem nem kell bemutatnod, hogy milyen hírek érkeznek(tek) a céggel kapcsolatban. Idővel a helyére fog kerülni az árfolyam is, jelenleg alul árazza a piac, ez változni fog....hogy mikor, azt nem tudom, de szerintem akkor, amikor a piac kézzel fogható infóval fog rendelkezni arról, hogy "ezek" a jó hírek mit is jelentenek anyagilag..!
Kitárazás van, híreket kivárják, hogy legyen aki aláálljon, de ezt már leírtam többször is. Barackvirágnak üzenem, hogy NUTEX vételi ajánlásom, igaz később mint vártam, de pipa-:)XD
Biztos? Jobbnál jobb hírek érkeztek , a q2 és műholdas hír előtt augusztusban az árfolyam 650 körúl volt. Azóta volt q2, műholdas hír, innobyte akvi, néhány milliárd közbeszerzés nyerés és most az árfolyam 538. A jobbnál jobb hírekre esett 20%ot.
Még szép, hogy a bluk ennyi emelkedés után kicsit korrigálnak, ez természetes. Nem tudom milyen indexeket nézel a "kinti piacokon", de én egyelőre mást látok...
én csak azt mondom, hogy mire reagált a piac. nem a modernára esett a papír, az tuti. most azt sem mondhatjuk, hogy mert az olaj meg a bank elvitte, mert nem a mol is elakadt az otp meg esik. kinti piacokon is felemás a helyzet. nekem IT-s papírjaim kint is estek.
Azt tudják, amit mi: megvétóztuk az EU-s ktgvetést. Emiatt most elzáródtak a pénzcsapok, amíg Mo és Lo nem állapodik meg az EU-val. OV húzása ha jól sül el, akkor kiveszik a jogállamiságra vonatkozó feltételeket és ömlik tovább a pénz. Ha nem sül el jól, akkor bszhatjuk. Az adhat bátorítást, hogy Lo is benne van, tehát nem vagyunk egyedül a buliban.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.