Mert a nyilatkozatával ellentétben, ő is vastag bukóbva került, más nem indokolja ezt az alpári stílust 😄 A tőzsdéhez fel kell nőni, akár rengeteg buktató és szopás árán is👍😉 A bukót elviselni alázattal, a nyereségnek örülni mértékkel 😉
Hidd el, hogy én nem ülök a szarba, nem azért írtam ezt mert mínuszba vagyok, sőt ha azt írom ....% pluszba vagyok akkor azt elhiszed! Hanem általánosságban te okosfejű 😎😎😎 mert ez a sőtét valóság nagyokos.
Miért is lenne a hosszú távra gondolkodóknak jó, ha felrántanák 30%-kal, majd újra lenyomnák, és beragadna sok száz kisbüfi, aztán hónapokig/évekig gyalázva a papírt, és a rendes emelkedésre esélyt sem adva? Különben szvsz nemsokára ezt is megrántják. :)
Hát ezt én sem gondoltam mikor bele vettem 580 körül 😟 Minden jelentéktelen szart felspekáznak húsz- harminc százalékkal, ezt a szart meg hagyják itt rohadni a pöcegödörben😱 Pedig itt azért lenne mire menni!! Tudom, ki vagyunk szolgáltatva a brókerek- spekák kénye kedvének!! Annyira azért nem fosok ,úgyis megtalálják ezt is 👍 De a magyar tőzsdén érték- funda alapon nem szabad kereskedni!!! Venni valami szart, ha olcsó, aztán vagy bejön vagy nem 👍
Valamiért senkinek sem kell. Nagyon alacsony forgalom. Már lényegében minden papírt megrántottak az elmúlt napokban csak ezt nem. Q3 után kíváncsi leszek a forgalomra. Nutex speka papír, most megrántották de lehet 3 hét múlva meg visszaesik a kiinduló pontra.
Az összes büdös buzi aki irányítja ezt a papert elmehetne vérvörös gecibe tényleg. Ez ami itt megy közel egy éve az már vicc tényleg, nagy kajáltatás megy folyamatosan csak.
Egy ideje kitart a jó hangulat a tőzsdéken ez meg itt nyomorog. Vége lesz a jó hangulatnak élen lesz az esésben ez az okádéktelep. Ez már kellőképp unalmas és bosszantó. Miért nem kell ez senkinek 1000 ft-os célárnál?...
szia Madrid, tudom itt nem ez a fő fókusz, de jól gondolom, hogy nagy akvi nélkül jövő tavasszal újra jön az oszti?
Törölt felhasználó2020. 11. 17. 13:28
üdv, ékelődünk szépen, lassan csökkenő trend vonalat újra elérjük, lassan irányt kell találni, ami számomra pozitív, hogy mennek a ki-be pakolgatások eladó vs vevő oldalra, de a chartot felfelé rajzolják! https://prnt.sc/vkqdgt én igen örülnék, ha így év véggére megdurrantanák! :D pláne most, hogy mindenki tele van az OTP meg a társai miatt.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.