Ez nem erről szól. Kíváncsi voltam miből gondolod hogy korrekció. Erre közlöd, hogy csak és semmi közöm hozzá. Oké. De akkor minek írsz? És ingyen pakk mint olyan pedig nincs. A tőzsdén vásároltam pénzért.
Még egy záró gondolat: te milyen gyakran is raktál be ide, vagy bárhova chartot? Nem sűrűn látom tőled sem. Csak hogy "súlyt" adjunk ennek az elvárásnak. Ettől még lehet sikeres bárki, és igaza bármelyik irányban. Szép napot.
Hagyjuk is, mert kb mindenkibe beleállsz aki nem felfelé várja. Ahogy olvastam, neked már "ingyen van" a pakk. Ha nem baj, akinek nincs, várhassa már oda ahová gondolja, anélkül, hogy kisesszét, bizonyítást és chartot mellékel neked hozzá. Én nem akarlak meggyőzni az igazamról. Így gondolom és kész. Cserébe ne számoltass el, mert nem vagy senkim. Szép napot és sok nyerőt mindenkinek - akár le, akár fel fogadott.
Nem teszek be sorry, arra ott van popej. Én biztosan nem fogom ennél mélyebben megosztani a gondolataimat. Ártana a saját trader elképzeléseimnek. Remélem megérted.
Remélem Jászai tegnap szólt 1-2 spannak,hogy támasszák meg és később átveszi tőlük a cég,vagy ő.Lóvé van bőven a cégben mert lesz 2,5milliárd nyereség és kötvényt is tudnak kibocsátani. Hitel is szinte most ingyen van: "Kedvező feltételek mellett 40 millió euró hitelt vett fel a Graphisoft
Park, ebből 33 millió eurót fizet ki részvényeseinek. A tranzakcióra
Magyarországon elsőként aukciós rendszerben kerül sor április 3-án." Lesz még tavasszal 1-2 meglepetés,de aki nem bízik benne,csak adja el. Ma lehet 300millió feletti forgalom lesz.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.