Múltkor azt írtam, hogy szerintem ősszel ez lesz a menekülő papír a BÉTen. Aki tegnap eladta OTP-t, most új helyet keres a tőkének? Én nem bánom ha felmegy az árfolyam 700-750 sávba, akkor legalább nyugodtan nézegetném minden nap az értékpapír számlám, hogy de szép is ez :) Sajnálom, hogy tegnap nem tudtam venni, mert nincs miből. Bevallom ma reggel azon gondolkodtam, hogy el kéne adni, realizálni egy minimál veszteséget, aztán 500 körül visszavenni, de örülök neki most, hogy nem álltam neki spekázni.
Igazad van,sajnos kockázat kezelés miatt muszáj volt eladni,sokan befurodtek ezért,de nyugodtabban veszem vissza ha felfelé megyünk,mint hogy ne tudjak aludni nyugodtan. Meg se álljunk boli tetoig 😃
Tegnap a gyengék bedobták a törölközőt, volt aki vastag bukót realizált. Most meg valószínűleg a fejét veri a falba és drágán veszi vissza. Akik korábban eladták és a tegnapi nap mélyrepülését kihasználták arra, hogy bevásároljanak a papírból, azoknak gratulálok. Nekem már sajnos nem volt mozgatható tőkém, így nem tudtam megtenni. Ahogy írtam korábban a cég jó, pénz folyik bele, eredmények lesznek, és csak idő kérdése, hogy ki jöjjön egy hír a jelenlegi célár többszöröséről. Mert tuti hogy nem 1000 Ft-ot ér egy papír.. Na akkor jönnek majd a nagyok, és határ a csillagos ég!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.