Érdekes,mert aki befektetést keres,és megnézi a 4IG portfólióját,tuti vétel,20%-os növekedés , valószínűleg jövőre is jók lesznek az eredmények, és mégis itt toporgunk. Kómás állapot.
Egyik része a kisbüfiknek beszorult, azért nincs pénze. Másik része kivár, mert olcsóbb beszállóra spekulál. Ezért a forgalom szinte zéró. Mint egy kómás beteg, olyan a piac.
Szerintem a nagyobb befektetok kivárnak, hátha olcsóbban be tudnak szállni, ha már márciusban nem tettek meg (mert mélyebb korrekcióra számítottak). Valamint más tőzsdéken jobban lehet most keresni, ott ahol van likviditás. Ha lecseng az USA tech mánia, szerintem akkor találhat vissza a likviditás a buxba. Nincs jobb tippem.
Megkérdeztem Kovács Karádtól,hogy mik a várakozásai 1 év távlatban a 4IG-vel kapcsolatban,azt mondta lehet még benne lefelé mozgás, egyelőre iránytalan az egész,de 800-900-as célárat mondott. Bízom benne,hogy igaza lesz. 🙂
Nem csak ezt adták, fél4 után beindult az öntés a nagy papíroknál ,ez valószínűleg kihatott az összes kispapírra is. Nem olyan vészes minusz ez. Trendvonal alján zártunk,nem dőlt el merre mozdulunk a háromszögből.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.