Izgalmas a helyzet, vajon lesz-e idén 4 számjegyű árfolyam? Akkor már az ATH sem lenne messze. Az a baj, hogy tartani sem olyan egyszerű ám, bukóban könnyebben ülök, mint nyerőben, de most tartom a pakkot. Nagyon jó érzésem van a papírral kapcsolatban átnézve a híreket, a növekvő létszámot, megrendeléseket. Számomra most a 4ig a BÉT sztárpapírja. Hajrá, fel, fel, fel!
Egy kedves fórumtárs (az EHEP topikból) intézte a távollétem. Inkább nem minősíteném és a moderátort sem, aki az arányosság elvét a 10 napos kitiltással ilyen kiválóan gyakorolta.
Egy kedves fórumtárs (az EHEP topikból) intézte a távollétem. Inkább nem minősíteném és a moderátort sem, aki az arányosság elvét a 10 napos kitiltással ilyen kiválóan gyakorolta.
"Tavaly júliusban 1100nál én voltam az első aki azt írta hogy lemegy 700ig." Semmi alapod nem volt akkor erre a jóslatra. Azért ment le decemberben 700 alá, mert a TSYS meghiúsult. "Idén januárban én voltam aki azt tanácsolta itt valakinek hogy ne vegyen 500on mert 400-ért is vehet," Semmi alapod nem volt akkor erre a jóslatra. Azért ment le 500 alá, mer jött a koronavírus.
Ez a kontraindikátor duma tavaly júniusig igaz volt de azóta nem. Tavaly júliusban 1100nál én voltam az első aki azt írta hogy lemegy 700ig. Idén januárban én voltam aki azt tanácsolta itt valakinek hogy ne vegyen 500on mert 400-ért is vehet, Feel ki is tiltott egy időre, de ez is bejött. 460nál én írtam hogy infóm van , venni kell. Fel is ment 700 fölé. Pár hete amikor cig hírek jöttek írtam hogy adni kell mert olcsóbban visszalehet venni. Ez is be jött. Tehát szerintem ez a konrtaindikátor duma most nem jó. 800 meg lehet év végén.
Eddig is azt írtam - többször bele is kötöttél- hogy 500-700 között mozgatják. Azt írtam hogy q2 után ismét korrekció de év végére 800ra várom. Ezt elég sokszor leírtam. Többen írták itt hogy 38.2 fibóig le kell jönnie a kitörés előtt. Én is 550re vártam le, csak 597ig ment.
Én értem, ügyesen csinálja. Mindig van, akire hatnak az itteni beírások. Rám is. Amikor realmadrid lefelé várja, én is veszek. :D És ez csak félig poén ám! ;-P
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.