Igen,márciusban kaptál volna, a pánik időszakban,egyelőre szerintem kár álmodozni az 500ft-os vételekről,ha már 600 körül kapsz,annak örülni lehet,főleg így Q2 előtt,jön az ősz,visszatérnek a lóvék is a tőzsdére.
Háromszögből felfelé törtünk ki,MA200-on átgyalogoltunk szépen. MA50 állította meg a mai emelkedést,holnap megerősítést nyerne az emelkedő trend,amennyiben áttörjük. MACD vételi jelzésen, BULL piac indul!
Kínai infláció emelkedett júliusban, 23 éve ezen napon mondta Palik Laci hogy ‘Hova tűnt Damon Hill?’ Úgyhogy minden összevág, hogy idén meg se álljunk 1000-ig :-)
Jelenleg ott tart ahol pénteken volt a leöntés előtt. Tehát nem történt ma semmi, ez már pénteken itt zárt volna ha nincs a végén a kényszerlikvidálás. A héten 650 fölé kellene menni.
Szépen megindult, nekem ezzel a forgalommal is megfelel. Az augusztus a leglaposabb hónapok egyike, így a sunyi emelkedés teljesen jó, aztán szeptemberben meg nagy gázzal a ráadás.
Igazság szerint tavasszal se kellett volna megjelennie az árfolyamban a vírusnak (pont amiatt, amit említettél, és az teljesen logikus is), mégis megjelent. Nem lennék biztos abban, hogy ha az összes többi részvény esne, akkor ez állna, mint a cövek, de nem is akartam erre a témakörre terelni a diskurzust.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.