Ne haragudj ránk. Nem a mi hibánk, hogy esik egyfolytában a világ legjobb részvénye. Én magamra haragszom , hogy belevettem. Ennyi. Sokan jobbat vártunk ettől, de nem jött be. És?
Olyan jó itt a hangulat, hogy már csak a siránkozó depisek írnak lassan. TA, funda, elemzés, érdemi mondanivaló zéró szinte. Forgalom siralmas (nem csak itt). Új lokális csúcs esetén (716 Ft felett) jövök majd újra, addig elköszönök, mert ez ami itt megy nem hiányzik cseppet sem. Sok szerencsét mindenkinek addig is!
A 4iG Nyrt.
rendkívüli tájékoztatása A 4iG Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1037 Budapest, Montevideo u. 8.) tájékoztatja tisztelt
befektetőit, valamint a pénz- és tőkepiac szereplőit ajánlatának nyertes ajánlatként történő
kihirdetéséről. A Társaság a Digitális Kormányzati Ügynökség Zrt. által „Megjelenítő eszközök beszerzése
és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése” tárgyú, két részajánlati körben két keretmegállapodás
megkötésére irányuló közbeszerzési eljáráson volt eredményes. Az egyik részben 4 különböző, a másik
részben 5 különböző közös ajánlattevői konzorcium került nyertesként kihirdetésre.
A keretmegállapodás nem biztosít automatikus megrendeléseket, az intézményi igények alapján az
egyes konkrét beszerzések újra versenyeztetésre kerülnek a bejutott konzorciumok között. A
keretmegállapodás maximális mennyisége az 1. rész tekintetében projektorok és kiegészítők: maximum
34.750 darabos mennyiség, a 2. rész tekintetében interaktív táblák: maximum 3.700 darabos
mennyiség.
Budapest, 2020. július 16.
Szerintem is jó lesz,csak türelmesnek kell lenni,de egyébként sem muszáj tulaj lenni, lehet máshova is menni,és legalább nem lesz problémája az illetőnek az árfolyammal ;)
Egy-egy db projektor ajánlati ára más közbeszerzések alapján 100-200e ft között lehet (pl. Óbudai egyetemnél 20db 170e Ft/db). Összértékben lehet 4-6milliárd HUF, ami több szállító közt oszlik meg.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.