A 4iG Nyrt.
rendkívüli tájékoztatása
nagy összegű nyertes ajánlat kihirdetéséről
A 4iG Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1037 Budapest, Montevideo u. 8.) tájékoztatja tisztelt
befektetőit, valamint a pénz- és tőkepiac szereplőit, hogy a Társaság nyertes ajánlatot tett a IKK
Innovatív Képzéstámogató Központ Zrt. által „Digitális tananyagok fejlesztése, pilot rendszerű
bevezetése és tesztelése, valamint kapcsolódó szolgáltatások nyújtása” tárgyú uniós nyílt közbeszerzési
eljárásán.
A beszerzési eljárás a GINOP-6.2.4-VEKOP-16-2017-00001 forrásból valósul meg célja:
- digitális tananyagok, taneszközök pilot rendszerű bevezetése és tesztelése;
- taneszközfejlesztés;
- digitális tananyagok, taneszközök beválásvizsgálata;
- digitális tananyagok készítése a tanárok projektben kidolgozott digitális tananyagok,
taneszközök alkalmazására való felkészítése céljából;
- a projektben kidolgozott digitális tananyagok, taneszközök alkalmazására való tanári
felkészítések megvalósítása.
Az eljárás összértéke 4 239 000 000,-Ft + ÁFA.
Budapest, 2020. július 17
Nekem jó a 800 is, csak a 460as papírjaim adtam el,az olcsók még megvannak. Az 500 jóval közelebb mint a 800, nem félek hogy ne tudnám visszavenni, főleg ne olcsóbban mint ahogy eladtam.
Oké, végre egy érdemi hozzászólás. Amennyiben A hullám ment fel 716-ig ( a szerkezet erre utal inkább), úgy a B korrekciós szintje Fibo 0.5 valóban. Kicsit alá is szúrhat esetleg. A szerkezet miatt nem gondolom 1.hullámnak, de ha az volna, a 2-es 0.618 fiboig is korrigálhatna.
Ennyi türelemmel nehéz lesz tőzsdézni :) Volt ez 40 is mai árfolyamra átszámolva (akkor 2000), akkor kár, hogy nem vettél, most kissé nyugodtabb lennél :))))
Ezt az 500-at még mintha nem írtad volna már 100x. Na, akkor ellenpólus: 800! :)))))) Játsszunk olyat, hogy várod az 500-at hogy visszavedd, majd mire felébredsz, már 700....750.....800 :)
A mai hírhez annyit : ez egy keretszerződés, a keretszerződéseket nem szokták kihasználni, ez tapasztalat. Jó ha a felét lehívják, az is több felé oszlik el. Ez felfele nem mozdít az árfolyamon szerintem. Még van út lefele, a vírus előtt 500nál szokott fordulni. Most is ott várom a fordulatot.
Barack,hiányoltad :Mit lehetne ehhez az állapothoz hozzászólni, ma jött egy közlemény, 4IG-nél mostanába a hír jó irányba szokta sodorni az árfolyamot, csökkenő trend csatorna teteje 620ft-nál, simán megnézhetjük,viszont ha ugyanilyen érdektelenség lesz,akkor mehetünk a csatorna aljára ami 500ft-ra mutat,mely fontos technikai szint is egyben, itt épült a bázis a májusi rally előtt,illetve a legutóbbi lokális csúcstól húzott fibonacci szinteken az 50%-os vonal helyezkedik el,vízválasztó szint,amennyiben ezt letöri,gáz van.Korai még beszélni róla,de előfordulhat,hogy megteszteli az árfolyam a trendcsatorna alját,majd fordul róla.Azt is érdemes megemlíteni,hogy 550-nél már várnék egy nagyobb dugózást komolyabb befektetőktől.A 4IG folyamatosan dobja be a jobbnál jobb munkáit, milliárdos nagyságrendű megrendelések érkeznek,előbb vagy utóbb látszani fog az árfolyamon is a cég valódi értéke. Fair érték 800ft SZVSZ. :) Szép estét! https://invst.ly/rgxav
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.