Ezt te el is hiszed? Az ilyen nyakatekert magyarázatokat? Önkormányzati választás, na persze! A fiúk oda pakolják az árfolyamot ahová szeretnék. Kisbüfiknek ebben nem osztanak lapot.
Ha JG igérete miszerint évente kb. 20% bevétel növekedés várható idén és jövöre , ha ez megvalósul akkor jövő év végén lehet 1000. De az is előfordulhat hogy nő a bevétel, nő a nyereség az árfolyam meg 500 lesz. Ne feledjük ez NER papír mint az opus, itt bármi lehet. Még az is hogy tudatosan leszorítják az árat hogy olcsón megvehesse JG. 2022ben választás , NER papirok zakózhatnak egy óriásit. Tavaly az önkormányzati választási vereség is komoly zuhanást okozott a 4igben és opusban.
Már ne haragudj de ne beszélj marhaságokat. SP500 és DJ papírok egyike sem ment 25-30%-okat egyetlen nap alatt a covid előtt, sőt után sem nagyon. Amire gondolsz, azok olyan papírok, amiket szarrá-szétvertek (pl légiközlekedés) és most térnek észhez. 60 dolláros részvény feláll 10-dollárról 13-ra egy nap alatt, az 30% növekmény annak, aki ott száll be. Nade annak, aki 58-on ugrott bele, szarcsimpók. Illetve a nasdaq-on voltak über riszkis papírok amik tudtak nagyokat ugrálni. A Tesla meg külön story.
Komolyan el nem hiszem, hogy több mint 400 pont emelkedést követő kis forgalmú korrekciós oldalazásban állandóan ez a hupákolás megy. A forgalom még ahhoz is gyatra, hogy a kis hullámokon napizni lehetne. Mikor gáz volt és MONAVIS adta nem egészen ilyen forgalmakkal esett.
Az csak egy , két nap volt. Hű!? Nem akarnék elájulni ettől. Minden tiszavirág életű ennél a részvénynél. Majd holnap megint esik vagy 1%-ot, sacc. Szvsz.
Én kivárom az augusztus elejét,számítani lehet rá, hogy hetekkel a 28.-i jelentés előtt elkezik árazni a q2-t,abból sokminden kiderül, 700 valószínüleg sima ügy,de nem is ez a kérdés,hanem az,hogy mit tud kezdeni JG ekkora befolyással,illene venni további kisebb cégeket az IT piacon,amivel újabb réseket lehetne betölteni a piacon. Tartom a pakk nagy részét,bár én is CIG-et nyomtam ma,kár lett volna kihagyni.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.