Várható,hogy fel fogunk jutni a napokban az 50%-os Fibo-ig (623ft) ,akár még ezen a héten megközelítnénk. Kiváncsian várom a folytatást. Egy lelkes kezdő tréder :)
Csak halkan kérdezem meg, hogy nem tudjátok mi van Pomperj szakival?? Opus elemzések rendszeres szakírói eltűntek, Mol az elfelejtett kitörni, 4ig meg baszik 300 alá esni.... Hol van most az bazi nagy magabiztosság, a másképp gondolkodókon való gúnyolódás???
https://www.bet.hu/newkibdata/128408777/4iG_20200513_RT_EDISON_HU.pdf A 4iG Nyrt.
rendkívüli tájékoztatása
az EDISON Group általi elemzésről
A 4iG Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhelye: 1037 Budapest, Montevideo u. 8.,
cégjegyzékszáma: 01 10 044993, a továbbiakban: 4iG Nyrt.) ezúton tájékoztatja tisztelt
befektetőit, valamint a pénz- és tőkepiac szereplőit, hogy az EDISON EDISON Investment Research
Limited mint a világ egyik legnagyobb tőkebefektetési lehetőségeket vizsgáló elemző cége, átfogó
elemzést készített a 4iG Nyrt-ről, amely az alábbi linken keresztül érhető el angol nyelven: https://www.edisongroup.com/publication/building-on-a-transformational-fy19/26819 A mostani átfogó elemzést követően az EDISON a jövőben negyedéves rendszerességgel fog
elemzést közzétenni a 4iG Nyrt-ről. Budapest, 2020. év 05. hónap 13.
Szerintem kezd komoly papírrá válni , amibe érdemes hosszabb távon is fektetni. Minden megy terv szerint, átláthatóan. Osztalék is lesz ,ami ebben az évben ritkaság számba megy. Külföldi ismertség is nőni fog. Ott is figyelik majd a negyedéves jelentéseket stb.
Szerintem ha 1-2 nagyobb melóval végeznek és beérkeznek a lóvék,akkor fognak fizetni. Lehet június elején belengetik,hogy jún.végén jön az osztalék. Azért jó lenne minél előbb. Erre az elemzésre még majd mehet a papír felfelé. Szerintem ha az 1Q jelentés is jó,akkor 650 - 700-as sávba kerülhetünk. Utána ha akvik is jönnek mehetünk 800 fölé. USA esik eddig rendesen.
Ilyen negatív környezetben, eső bux, dax mellett ez nagyon jó. Napközben meg volt a korrekció (592-560) így remélhetőleg megy tovább és q1re meg lesz a 600.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.