Tegnap
volt a napja annak, hogy lezárult a 4iG vállalat kötelező nyilvános vételi
ajánlata a Rába részvényeire. Erre az eseményre senki nem figyelt,
illetve nem célzott itt a hozzászólásoknál, vagy csak én nem vettem észre, de
ez volt az egyik stabil oka a zuhanásnak – a bizonytalanság. Miután lezárult,
visszatért az árfolyam 4000 fölé. Gratula!
Igen!Emlékszem!Te régebben Opusba szoktál aktivabban beirni,és a rali előtti időkben is ott is voltál ugye?(4ig-be is szoktál irogatni régen sokkal töbször,mint mostanában!)A képről emlékszem jobban,Neked meg GPeti-nek volt ilyen fasza Lőris képe csak!Kár hogy Peti is nem maradt még egy évet,meg az is hogy igy eltűnt!Szerintem az öngyilkosság határán volt,mikor kiszállt,amikor meg indult a rali,keresték,hogy vegye vissza,de akkor már nem jött!Még arra is emlékszem,hogy valaki ismerte a fórumról élőben,megkeresték,de üzent csak az emberrel,hogy többet ő nem jön!Az egyik legjobb humorú arc volt,2-3 mondatot irt be,vagy egyet,de az odavágott mindig!Szerintem ő is erre a soha többet tőzsde útra lépett,és abszolút nem is figyeli!Akit egyszer a kígyó megmar,az utána a gyíktól is fél!Sajnos.
Azért, csak olvasgass a kínai-és indiai olajvásárlás leválásról... Szavakban leválnak, de a gyakorlatban nem, mert csak az állami olajcégeknek tiltotta meg a vásárlást az oroszoktól.
Az Ómlások könyvében szereplő végítéletet, Mihály arkangyal lángpallosának csapását csak azzal kerülte el a cég, amikor Jászai és Linczényi Aladin Madafaka megdörzsölték a zibulámpát, és előjött végre a 4iDzsinn. :D
Valóban hirdettem abban az időben a MésziStock evangéliumát. :D Végül is beteljesült a prófécia, és a régészek restaurálták az agyagtáblákat, visszaírták a 0-t a végére. :D
Köszönöm!Viszont kivánom!Szó van már a függöny mögött egy újabb 4ig-es találkozóról,Budapesten lenne,a dátum is körvonalazódik,akik voltak a múltkor,és úgy találják jó az időpont,akkor ki lesz irva ide a fórumba is,hogy mire gondolt a többség!Ha tudsz,akkor gyere légyszives,jó lenne találkozni személyesen is!Meg nyilván majd aki szeretne az mindenki jöjjön,nem titkos lesz,meg nem részvény darabszám függő,hogy akinek 500db van,az nem jöhet!Amúgy a látszat ellenére én sem vagyok az a társasági ember,de nagyon jól éreztem magam a múltkor is,és nagyon jó embereket ismertem meg,akikkel azóta is szinte napi szinten tartjuk a kapcsolatot!
Vezérunk, akármikor ugrott le a falvédorol, az olaj ugyben nem fogja megmozdítani Trumpot. Akármit fog neki mondani. Ha Trump képes Indiát és Kínát leválasztani az orosz olajrol akkor hazánk és Szlovákia Trumpnak még a semminél is kevesebb. De ez majd jovo héten elválik. En azt gondolom, hogy azért, mert az olajat nem nem kaptuk meg azért valahol máshol fogja Trump vezérunket kárpotolni. 4iG erre remek alkalom. Nem gondolom, hogy Trump ráparancsol az Axiomra, hogy tobbet csináljanak mint amit akarnak de abban tud Trump segíteni, hogy a kormánya nem fog akadájt gordíteni USA cég és 4iG megálapodása kozé.
Erre (olaj téma) azért nem vennék mérget... ! Egy hét, valóban hosszú idő, főleg Trump esetében, aki pár nap alatt megfordítja a véleményét sok esetben. Olyan, mintha szétszórt lenne (mint az öngyilkos merénylők), de az is elképzelhető, hogy ez a taktikája, mert így sokakat összezavarhat. De az Orbán se most jött le a falvédőről és meg fogja találni a megfelelő utat, ami nagyon kedvező lesz nekünk és az országnak !
Ugy látszik, Trump nem ad felmentést az orosz olajt illetoen. Egy hét hosszú ido , torténhet bármi, de ha le kell válni az orosz olajrol 26-ban akkor azt gondolom hogy valahol máshol probálja majd Trump a barátját, harcostársát és kedvenc europai politikusát kompenzálni. Itt johet a képbe 4iG és el tudnám képzelni, hogy itt egy kicsit probál majd Trump Orbánon segíteni, hogy valami nagyot jelenthessen hazaérkezve. Hiszen Trump is vezérunknek szurkol a választásokon.
Szabikám, köszi az érdeklődést, de csak akkor írok, ha van valami, amit fontosnak tartok... ! Amúgy, kereskedésen kívül inkább vagyok közlékenyebb. Pár napig itt volt a 9 éves unokám és meg kellett harcolnom a gépért, mert állandóan ment a Roblox és egyebek a haverokkal ! :D Nemrég vittem haza. Hétfőtől, nagy üzem lesz itt ! Jó 7végét neked, valamint minden kollega-és kolleginának !
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.