Hozzátette: abban reménykednek, hogy "egy nagyon
sikeres tárgyalássorozatot tudunk lezárni, és gazdasági, hadiipari, egyéb
technológia és energiaügyi együttműködések területén is jó hírekről tudunk
beszámolni". Orbán Balázs arról is beszélt, hogy
Magyarország nagyon örülne annak, ha az Amerikai Egyesült
Államok aktívabban megjelenne befektetőként,
mivel az ország a világ nagy, fontos hatalmi központjaival
stratégiai együttműködésre törekszik. https://www.portfolio.hu/gazdasag/20251102/hadiiparrol-es-a-kettos-adoztatasi-egyezmenyrol-is-targyalhat-orban-viktor-es-donald-trump-796952#
nekem is te voltál a kedvencem, mélyen megérintett a ami opusban történt veled, kicsit bíztam bent h esetleg 4-iggel visszaszerzed a bukód, de én pl sehol nem olvastam olyat rólad h öngyilkos akartál volna lenni, a beírásaid alapján ez szerintem fel sem merült benned.
Jól mondod,én is mindig azt mondom óvatosan,voltak nekem is szívások,meg mindenkinek,aki azt mondja neki nem voltak,az vagy pár hete jött,vagy hazudik!Aki kereskedik,az bukik is,ez olyan mint mikor megy az auto,elkopik a gumija,vagy kifogy a benzin,anélkül nincs!És ide vág a mondás,más kárán tanul az okos!
Üdv gpeti!!!!!Ezer éve nem kerültél elő!!Örülök,hogy jól vagy!!!A régi Opus-os időkben Te voltál a kedvencem,szerintem nem csak nekem!!!Úgy emlékszem én is 22-es választások előtt még belevettem,talán 250ft-on(de ezt csak fejből mondom)azt utána is esett tovább,én akkor 225 körül el is dobtam,akkor Te még ott voltál,és utána mentél el talán 200ft körül!Na aztán bennem is nyomott hagyott a dolog,szerencsére én Opuszon nem buktam nagyon,de mivel ott is lógtam mindig a fórumon,a többiek sztorijait ismertem,meg amiket Ti régiek szoktatok mesélni,és akkor mikor indult ott a rali,nem is mertem az elején belevenni!!Még mondtam ott akik mondták jöjjek,hogy hülyék vagytok,én biztos nem jövök ebbe a fosba!Azt 220-nál visszatértem!Sok papirt átforgattam ott akkor!Egy biztos,mikor elmentél annó,nagyon sokan kerestek meg hiányoltak utána,nem tudom a fórumot olvastad e,de igy volt!
Hi! Régen írtam, de úgy meghatódtam a szavaidon..(köszönöm) Komolyan! A temetésemen sem lesz ilyen szép beszéd! (Sokat kell majd ott hazudnia a papnak.. Na mindegy.) Öngyilkos nem lettem, de a tőzsdét csak játékpénzel tolom, saját szórakoztatásomra. Nem szoktam senki tanácsát elfogadni, kivétel a gombaszakértőét.
A szexiparban kezdtem el ténykedni, csak így a haverokkal meg az asszonnyal. Én vagyok a férj, aki reggel elmegy dolgozni.
Az, hogy hol jár a héten ... de ráérünk! A lényeg a beárazódás. (2-3 év alatt) Messze még a valós érték. Remélem lesz pár hinta. Aki nem biztos magában adja el! 1 év múlva majd nevetünk a mai eladókon és nem értjük, hogy miért adták? Vajon mi lesz majd a magyarázat??? 2 -3 év múlva meg az is érthetetlen lesz :D
Akinek van szerintem már a héten ott fog járni 4500 körül hihetetlen ahogy péntek du siman jött fel Plusz a trump a shortosokat be akarja szabályozni kiváncsi leszek hogyan?
Novemberben uj ATH✌️ Folytatódott az amerikai kamatcsökkentés, miközben az amerikai és a kínai elnök találkozója is kedvezően alakult, így domináns maradhat az optimizmus a globális részvénypiacokon – derül ki a magyar portfóliómenedzserek októberi portfólióajánlóiból. A magyar alapkezelők körében évek óta nem látott bullish hangulat uralkodik, a részvények a 2022 eleji szintre emlékeztető, rendkívül nagy súlyt tudtak kihasítani a közös modellportfólióból. Az arany az októberi lejtmenet ellenére érdekes befektetés lehet, míg a forinttal és a magyar kötvényekkel szemben óvatosságra intenek a profi befektetők.
Melyik megyéből jössz ha nem titkos?Mert én tudom kábé szerintem hol laksz azt is,ha jól tudom,akkor velem nem tudsz jönni,de ha nem jól,útba is ejtlek,azt gazdaságosan tudunk menni telekocsi jeligével!🤣
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.