"A kormány a miniszterelnök kabinetfőnökét (vagyis jelen állás szerint Rogán Antalt) bízta meg az elmúlt években a Magyar Államkincstárnál felhalmozódott költségvetési maradványok előirányzatosításával, vagyis elosztásával, konkrét előirányzatokhoz való rendelésével – derül ki egy április 21-ei Orbán Viktor miniszterelnök által szignózott kormányrendeletből. Ezen felül Rogánnak „az azonosítás alatt álló kiadások és bevételek megfelelő fejezeti kezelésű előirányzatra és azon belül rovat mélységű előirányzatra történő besorolásáról" is gondoskodnia kell. Sok ideje nincs, a határidő árpilis 23.A Kabinetiroda a kormány egyik salátaminisztériuma, ide tartoznak a kormányzati kommunikációtól kezdve a turizmuson át az informatikai beszerzések. A központi költségvetés és az államháztartás kezelése eddig a Pénzügyminisztérium, illetve Varga Mihály miniszter hatásköre és feladata volt."
Áldosom rá:-) Én nem gondolnám, hogy elfogytak az eladók, inkább nagyon megugrott a "kereslet a papírra" valami oknál fogva! Ha nem lenne ilyen sürgős, akkor a rossz hangulat is támogatja a stabil gyűjtögetést. Én csak örülök ha megyünk fel, hozzád hasonlóan nem holnap fogok kiszállni.
Közelednek a + hírek szerintem és itt elfogytak az eladók. Feljebb teszik a kereskedést. Remélem a héten 500 felett leszünk és az 1Q jelentésre 600 körül. Utána jöhetnének az akvik :D
Régen láttunk ilyen szép stabil, gyűjtésre utaló vételeket a papírban (a régi időket idézi)! Éppen ezért ez most esélyes hogy nem fog lefordulni 500 előtt, akinek kedve van volt, eladhatja(ta) a napokban, mert volt rá kereslet, tehát kiszívják az eladók pakkjait. Hamarosan nekimegy szerintem az 500-nak és akár tartósan át is viheti most..! Ami érdekes, hogy mindezt rossz hangulatban teszi.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.