Meg tegnap, meg tegnapelőtt sem Meg lehet nézni az elmúlt napokban hogy vették nyitáskor, majd mi lett a vége. Reggel 490nél azt hittem, végre áttörte az ellenállást.
Jó hír az osztalék, de 1000 körül ha dobta volna valaki(és volt ilyen),majd beteszi mondjuk máp+ba, akkor jelentősen jobban állna most. Főleg ha az elmúlt hetekben visszavette volna! Micsoda öröm van 22ft-tól, miközben az árfolyam lejjebb van 60%-al... Értem, hogy nincs jósgömbünk, de nem felejtem el, hogy volt valaki, aki tavaly gratulált nekem itt a fórumon a 800-as vételemhez, most meg legyek boldog az osztaléktól 460 körül? Állati!
szívemből szóltál. sokan úgy kezelik, mintha nem lenne krízis és utána recesszió. Q2 jelentések fognak rámutatni arra, hogy mi fog száguldani és mi nem. 4IG nagyon sok olyan projekten dolgozik, amit érinthet a recesszió. mondom én ezt, aki 2022-re 1200-re várom! nem ebben az évben kell az árfolyamnak elszállnia. most az lesz, hogy lesznek cégek, akik állva maradnak fos teljesítménnyel és lesznek akik becsődölnek. és lesz nagyon kevés, aki jól jár. nagyon nagyon kevés.
Jelen pillanatban a piac azt árazza hogy a 4ig eredménye minden más céghez hasonlóan az idei évben jócskán visszaesik. Ezért nem megy feljebb az árfolyam. 285ről indult az emelkedés , egyelőre itt a vége. Ha majd a q1 vagy q2 cáfolja ezt a várakozást, esetleg lesz akvi tavasszal akkor emelkedhet tovább.
Adják csak,mondjuk nem értem őket. Hatalmas növekedés lesz a cégnél és 2-3 év múlva 50ft feletti osztalékot fog fizetni. Ha valaki betáraz abból meg lehet majd élni. Nekem is elég az osztalék,árfolyam meg majd kiegyenesedik. Innéttől kezdve ritkábban fogom nézni,mert úgysem adom el.
Azért ez a 22ft-os osztalék sok embert meglephetett. Ennyire még én sem gondoltam. Éves keresetem már meg is van és jövőre akár nagyobb osztalék is jöhet :D Ha nyárig megveszünk 2-3 céget,akkor a növekedésben megint lesz 1 nagyobb ugrás,ami az árfolyamra is kihat. Ősszel pedig terjeszkedhet a cég tovább és jöhetnek a külföldi akvik is. Mostani árfolyam nagyon alul árazza a céget. Kicsik többsége más papírban ül,pedig itt még idén nagy dolgok fognak történni.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.