Szép osztalék. Ettől miért lenne holnap rakéta? Akvi ezek szerint kötvényből, de aukció nem volt. Az mennyi idő lezavarni? Szerintem így nem lesz akvi májusig.
és ne felejtsük el, hogy még jönnie kell egy Edison jelentésnek, ami bízom benne, hogy hivatalosan is alátámasztja azt, hogy bizony nagyon jól mennek a dolgok. Március végén bővítettem nagyon sokat, én úgy éreztem, hogy erről a szintről az április egyik legjobban teljesítő részvénye a 4ig lehet.
Az Igazgatóság javasolja a Közgyűlés részére, hogy az elfogadásra kerülő első egyedi Program keretében
a Társaság 2.500.000 (kettőmillió-ötszázezer) db 20,- Ft névértékű HU0000167788 ISIN azonosítóval
rendelkező 4iG Törzsrészvény opciós jogát mint nem pénzbeli vagyoni hozzájárulást bocsásson az MRP
Szervezet rendelkezésére. Az MRP Szervezet részére összesen 2.500.000 darab 4iG Nyrt. törzsrészvény
megszerzésére jogosító vételi opció kerül átadásra legkésőbb 2020. év 04. hónap 30. napjáig.
HUF 24.109.338 e eszközök/tőke és források összesen
- HUF 5.492.713 e saját tőke
- HUF 2.826.944 e összes átfogó adózás utáni eredmény
A Közgyűlés továbbá úgy határoz – figyelemmel az ismertetett 2019. évi éves beszámolók tartalmára –,
hogy a 2019. üzleti év után részvényenként 22 Ft, azaz huszonkettő Forint osztalékot fizessen. A
Közgyűlés továbbá úgy határoz, hogy felhatalmazza a Társaság Igazgatóságát, hogy a Társaság likviditási
helyzetére tekintettel határozza meg az osztalékfizetés időpontját, azzal a kitétellel, hogy az
osztalékfizetés napjának legkésőbb 2020. december 31. napjáig meg nem fizet.
Szerintem sokan besz@rtak, mert Amerika mínuszban nyitott... lesz négy nap szünet inkább kiléptek! Én inkább oldalazni látom, mos a Dow-t, de majd kiderül.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.