Nem biztos hogy szar, q1 valószínüleg nem de q2-t már érintheti a járvány. De mire kijön a q2 (augusztus) addigra már sokan akvikat várnak, és ha tényleg lesz akvi akkor a q2 már 700as árfolyamnál jelenik meg. De szerintem nem lesz akvi őszig, akármit is nyilatkozott JG a járvány előtt.
A 4ig a járvány előtt pár héttel már volt 495. Mostani árfolyam még nem árazza a rossz q1 vagy q2-t. Azt majd ha ismét visszamegy 300 alá. De ez nem biztos, q1 , és főleg q2 messze van. Egyelőre 420-450 közé várom a következő hírig, ami lehet járvánnyal kapcsolatos vagy 4igvel kapcsolatos.
Mást sem lehet olvasni mint ez a gazdaság, az a gazdaság összeomlott, q1, de főleg q2 mindenütt katasztrófális lesz. Csoda hogy még itt tart a tőzsde, még innen legalább feleződést várnak. Ilyen hírek mellett miért is kellene tovább emelkedni? Mire? 4igről is csak feltételezik páran hogy minden rendben de majd a q1 és főleg q2 mutatja majd hogy minden rendben van e.
Részvényeim megvannak mármint 4ig. Ezen felül kereskedtem pl. Deltaban de ezt írtam is. Aztán bevásároltam opusból ahogy jöttek a hírek. Ma eladtam opust mert ott is korrekciót várok. Örülni nem örülök az esésnek.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.