Szuper hir, tehat a hozzam hasonlo balekoknak, akik hittek a reszvenyben es mar 2 eve rohadnak benne, azt javaslod rohadjunk meg 2 evet mert hatha rendben lesz? Az irasod alapjan menekulni kene aztan 2 ev mulva visszajonni, mert addig megy a moslekolas, barmi massal csak jobban jarhatunk.
A következő 2 évben még az átalakítások sajnos az eredményességet rontják, (főleg az első évben)de az idő haladtával egyre több lesz majd az átalakításoknak köszönhető nyereség. Sok milliárdot spórol majd meg a cég évente!!! Jászai által belengetett több mint 400milliárdos cégérték növekedés pedig egyedülálló a BÉTen. Ilyen máshol nincs, de remélem itt lesz :D Ekkorát egy cég sem tud növekedni, csak átalakítások miatt! Ez majd idővel (valószínű 2 év alatt) beárazódik, ami +1337ft-ot jelent részvényenként és ha mai áron (821) nézzük 2158ft körüli árat kapnánk. De a cég közben fejlődni fog tovább, mert több országban akkor már jelen lesz hadiiparban is és szerintem még telekommunikációban is megjelenek min.1 új országban. Informatikában is több országban megjelenhetnek + a drónok fejlesztésén és elhárításán is nagyobb bevételek jöhetnek. Ma még elképzelni sem tudjuk, hogy mennyi. Ezzel együtt amik ma még nem termelnek, de 2 év múlva már hozzák a nyereséget, vajon hol lesz majd az árfolyam??? Szerintem alsó hangon is közelebb lesz a 3000hez, mint a 2000hez. Gyakorlatilag bő 2 év alatt ezt várom. Igen szerintem legalább 3Xni fog a 4IG 2025végére, legkésőbb 2026 elejére, mert a 2025. 4Q és 2026. 1Qben robban majd a profit.. . Jászai nyilatkozatából az és kiderül, hogy az összevonások és az üzletágak szétválasztása után sokkal átláthatóbb lesz a cég. Na akkor már tudnak pontos terveket közölni bevétel, nyereség, stb. előre 1-2 évvel, ami ahhoz kell, hogy a nagyok és alapok is vegyék és legyen a spekiknek jövőképe. Most sajnos csak kevesen vagyunk akiknek van. 821ft és 15milla
Kijött egy opus interjú: https://index.hu/gazdasag/2023/11/14/opus-meszaros-lorinc-allami-beruhazasok-lelfai-koppany/ Hasonló interjút adott Jászai is. Szerintem mind a két cég - örülnék - igyekszik szintet lépni, befektetőket megnyugtatni. Az állampapírok "kipurcanása" után kellenek ilyen cégek ahova mehetnek a befektetők. Nem egyik napról a másikra fog bekövetkezni ez, de szépen haladunk. Ha ezek a vezetők tényleg az igazat mondták akkor most azt mondom, ne adjátok el ezt a papírt, mert tényleg meg fognak indulni felfelé. Türelem kell a 4ighez is. Még megy a gyűjtés. 4ig is ilyen lesz szerintem, de a 4igben pl. nagyobb növekedést látok. Az érdekes, hogy mindegyik "cégcsoport" 4ig és Opus is egyenlőre nem párhuzamosan alakította ki az iparágakat, legalábbis számomra nem tűnik annak, inkább mindegyik a maga területét növeli azaz egymással szimbiózisban működnek?! Az elkövetkezendő 2 év nagyon érdekes lesz, akinek van/lesz türelme az most akár betárazhat mindegyik részvényből is, bővel duplázódni fognak ismételten. A fenti soraimat már többen vizionálták itt, szerintem ezek az interjúk most ezt erősítik és emelem kalapom azon fórum társaimra akiknek éles látása már jóval hónapokkal ezelőtt erre számítottak és erről megosztották a gondolataikat. Örülnék ha mindegyik cég benyomna még egy osztalékot jövőre, remélem ez a februárban-márciusban egy meglepetés hír lesz, az megint odaverne az árfolyamnak. Hajrá!
Sziasztok! Ezt a cikket olvasta már közületek valaki: https://hvg.hu/360/20231113_hvg_bartolomeu_ict_uj_neven_a4igben ? Ha igen, röviden össze tudná foglalni? Előre is köszönöm!
Képzelj el egy helyet......ahol
egy iskolai szakkör, egy gamer csoport vagy egy nemzetközi művészeti
közösség tagja lehetsz vagy pár barátoddal töltheted az idődet. Egy
olyan hely, ami megkönnyíti, hogy minden nap beszélhessetek és többet
lóghassatok együtt.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.