Annak is megvan a határideje,nem 10perc múlva kell jelenteni!Lehet hogy 10 tanár összeállt,azt átadták a pakkjaikat egyben bube-nak,vagy steyerkének,vagy bárkinek!akkor csak azt fogjuk látni ki vette meg,a tanárok nevét nem fogjuk tudni!én gyanakszok az egyik volt tanárnőmre,az régen is tőzsdézett,meg nagyon tele voltak lovettával!mondjuk most látszatra le van csórósodva,folyton gyalogol mindenhová!de ha jövő 7en jön egy Ferrari Berlinettával,akkor ő volt!
Tippversenyben benne vagytok? (amíg nincs róla közlemény, mondjuk lehet, hogy most erről nem is lesz) KI ADTA és KI VETTE? Az én tippem: Baráti (5% alatti) kezek által szorgosan összegyűjtött pakkot vette meg Jászai/cég.
Nem feltétlen kell... Ha nem a cég adta/vette, és nem a cég vezetői adták/vették, vagy olyan akinek ezzel a tranzakcióval 5% alá/fölé került a tulajdonrésze, vagy eleve 5% feletti tulaj, akkor csak a részvénykönyvből derül ki a pakk új tulajdonosa. De az biztos, hogy érdekes, hogy tőzsdén intézték és nem tőzsdén kívül.
Lehet valamelyik pedagógus volt!Tele vannak lóvéval azt folyton sírnak!Annyit dolgoznak egy hét alatt,mint én régen egy nap alatt kábé!Lehet 2 tanóra közti szünetben gondolta dobom a 4ig pakkom mert kell egy kis zsé!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.