Színjáték az egész... ;) Itt 2-3 évre előre ki van találva minden, még az adott napi árfolyam is... De az tetszik, hogy teljesen máshogy viselkedik a papír, mint szokott és néha komolyabb forgalommal is tartja ezt a szép emelkedő tendenciát.
Érdekes napunk lehet. Nyitásban teljesen üres volt a vételi oldal és mindjárt mínuszban is nyitott 856on. Most folyamatosan töltődik a vételi oldal. Nyitó felett már 16edb feletti vevő van. Lehet ma megeszik a 870et? vagy pihentetik még a papírt ezen a szinten? A lényeg, hogy jól néz ki a papír jelentés után is. Valaki végre készíthetne 1 grafikonos elemzést is, hogy az mit mutat, lefelé, vagy felfelé? 869ft és 3milla
Semmi alázót nem írtam. Ő idézgetett folyton tőlem. Mikor válaszoltam neki és felhívtam a figyelmét, hogy nem valós adatokat ír, törölt és tiltott. 0:1 Legalább 1 döntetlen kéne.
BÉT a saját részvényt is közkéznek nézi, mert hivatalosan az és 2 kisebb vezérnél is vannak részvények + a törököknél 3%. 5% alatt mind közkéznek számít hivatalosan.
Én speciel már csak egyre várok,begyújtsa a hajtóműveket a 4ig űrhajó!most már kiülöm a wc-n!megraktam az S-osztályt klozetpapirral,ráérek!nem ugrálok már ki addig!maximum ha sok pénzt lehet keresni,akkor esetleg!
de időtáv híján (napi, heti, havi) ilyeneket én is írok 3 milliós pakkhoz kész terep volt, szerinted ha valaki máshol akarja látni akkor majd nem teszik oda? addig az ilyen nem tud kitörni beírások sztem elég viccesek pláne, hogy hetente fentebb kerül a kereskedés alja és teteje
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.