Momdjuk ha egy honap alatt duplaztam volna az opuson akkor en is mwgrantanam, hogy azt hidjek valami NER papir emelkedes van majd egy honap mulva dobnam 😀. De ez csak fantzia
Én nem hiszek benne, de persze tévedhetek is, el tudom fogadni. Az ilyen hirtelen megrántásokat nem csípem, mintha csak a brókerek szórakoznának, hogy meg legyen a balatoni nyaralás ára, aztán lépnek tovább egy másik papírra! Ma is mi volt opusban, MPban...
Előtte próbálta sejtetni, hogy van, de figyelmeztetted, hogy eddig írta, hogy nincs és én is írtam, hogy 640nél írta, hogy ráér majd venni 600 alatt. Írta állandóan, hogy a NER részvények nem emelkedhetnek, mert csak esni tudnak :D 4IGbe pedig rengeteg pénz kell a támasztáshoz is, akkor hogy emelkedne :D Most csöndben kéne maradnia, de támad tovább. Azt sem értette amit többször írtam, hogy amíg van eladó, miért vennék drágábban? főleg úgy, hogy a kicsik adták és nem nagyon vették. Szerintem jött 1-2 speki az OPUSból és ezért tették feljebb a papírt. 690ft és 126milla
madrid egyébként 1500 és 2000ft-os árfolyamot is látott, majd lassan 1 éve már 600at és, hogy a NER papír nem emelkedhet, ezért tovább esik. Azt, hogy miért a magyarázat egyszerű szerinte, mert NER papír. Ez a magyarázat nevetséges, mert a BÉTen több mint fele papírra lehetne mondani, hogy NER papír. Egyébként én az 1500at még az informatikai cégre írtam, akkor 96millió db részvény volt és azt írtam pontosan 2021 nyarán-őszén, hogy akár 6milliárdos nyereség is lehet és az 20-as P/En azt jelentené, hogy 1200ft-os árfolyam 25-ösön pedig, hogy 1500ft lenne. 2021-es nyereség 7,16milliárd lett, tehát akár 20as P/En lehetett volna 1500ft-os árfolyam, csak közben jött más szektor és 200millió db új részvény. Cégnek újra termőre kell fordulnia és akkor jöhetnek a sokkal magasabb szintek. 2024ben, már nagyon komoly eredmény jöhet és persze majd nagy osztalék is. madrid 640nél azt írta, hogy majd 600 alatt vesz, most, hogy emelkedik a papír már azt sejteti, hogy régebben vett. Hazudozik, szegény, beteg, de már nem is sajnálom :D 694ft és 106millió Többször írtam, hogy akkor teszik fel, amikor akarják.
Madrid venni akar olcsón és lássuk be fog is. Opus nem mérce, hiszen kb az a helyzet ott, mintha ez a papír 200Ft lenne és onnan menne 400-ig. Geli jelenleg csak kapálózik, de itt nem kisbefektetői aktivitásra lenne szükség, hanem olyan dealre, ami egyrészt csökkenti a hitelállományt, vagy nagyot tol a cég értékén. Ha mondjuk kapnának egy ordas nagy megrendelést a drónokra, akár a Rheinmetall-on keresztül (nem a koldus magyar kormánytól), akkor lenne száguldás. Én 2024-ben 1260-ra várom, az innen már lassan dupla.
Azon tul, hogy nem ertem madridot, milyen perverziobol foglalkozik egy olyan reszvennyel, amivel nem is rendelkezik 0-24, illetve minek ismetelgeti magat es beszelget magaval napi szintem a forumon folyamatosan, be kell lassuk, az o vegletekig idegesito es negativ spekulacioja allt kozelebb a valosaghoz, mint a te orokos hurra-optimizmusod. En pl masfel eve ragadtam bele ebbe a ronygos papirba, azota nem tudok kiszallni, noha jottek a jobbnal jobb hirek, de mindent bearnyalt a hitelallomany. Aki rovid vahy koheptavon gondolkozik, annak ez egy posvany! Aki hosszu tavon, az meg veszelyes, mert ez a papir addig lehet jatekban, ameg a fidesz van kormanyon. (Ettol fuggetlenul bizom benne, hogy lesz valami es nem kell elegessem a penzem...)
Tegnap újabb vásárlás: https://bet.hu/newkibdata/128928245/4iG_20230724_RT_sajat_reszveny_HU.pdf A másik fórumon madrid megint nagyot megy. Ő már zárás után tudta, hogy a cég mennyit vesz :D (70edb-ot írt.) Eddig írta, hogy a NER részvények nem tudnak emelkedni, mert NER részvények. Most már tudnak, csak a 4IG nem. Vicces. Ha majd 800 felett lesz a papír, mit fog írni? 600ra várta, meg alá, de mindig igaza van :D a kis tévedhetetlennek :D olyan mint 1 vígjáték.
A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása
saját részvény tranzakcióról
A 4iG Nyrt. („4iG”) ezúton tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy a 4iG 2023. év 07. hónap 20. napján
megvalósult tőzsdei ügyletek keretében mindösszesen 46.000 darab 668,3633,- Ft/db átlagáron HUF
20, - névértékű, „A” sorozatú, dematerializált törzsrészvényt vásárolt a saját részvény állományából a
Budapesti Értéktőzsdén az Equilor Befektetési Zrt. mint befektetési szolgáltató közreműködésével
(„Tranzakció”).
A Tranzakció nyomán a 4iG tulajdonában lévő saját részvény állománya jelenleg 4.228.976 darab
(1,41%), ekként sávátlépés nem történt.
Budapest, 2023. július 20.
4iG Nyrt.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.