OPi az más. Ott azért több cégbe belefogtak ami balul sült el. Pl.Mátra,CIG és az építőipar is túl van az aranykoron Informatikában még csak most kezdődik a tánc :D
Egy nyelvet beszélünk, ugyan azt mondjuk:-) Osztalékról talán már a héten érkezhet vmi infó, a közgyűlési meghívóban a napirendi pontok között jó eséllyel benne lesz a javaslat. Az viszont nem fog mozdítani az árfolyamon ilyen helyzetben szerintem..
"Tőzsdei nyerészkedés" az a tőzsde velejárója. Gyakorlatilag mindenki nyerészkedik. Kicsik elfordultak a papírtól és gyakorlatilag november óta eladói oldalon vannak. T-Sys,Rogán miatt a bizalom is elillant. Szerintem pont ezért lenne jó a saját részvény vásárlás,mert azzal kicsit vissza jöhetne a bizalom is. Tavalyi év jó volt,ide is jó lesz és a jövő is fényes,de az árfolyam gyenge. Szerintem nem sokáig. Kíváncsi vagyok mikor nyögik be,hogy mekkora osztalékot javasolnak. Arra meg még kíváncsibb,hogy mikor vesznek bele megint.
Ezt csak reméljük hogy nem így lesz! Amúgy pedig azt a részét egyáltalán nem értem, hogy miért nézik ezt hátradőlve ilyen helyzetben...talán van rá magyarázat, és van amit nem tudunk, sejtünk! Én is úgy gondolom ahogy itt többen is, hogy venniük kéne a piacról ha nem is sokat de legalább jelzésként!
Nem szép amit látunk...viszont a piac mint tudjuk képes nagyon eltérni a reális árazásoktól mindkét irányba! Én úgy gondolom, hogy itt a jelen helyzetet már irreálisan alul árazza, gondolok itt arra, hogy az árfolyam a mai tudásunk szerint itt megfelelő szinten jár, viszont a jövőre nézve a kilátásokat már teljesen kiárazta! Ezért aztán ha jönnek az akvik, szerződések, osztalék, jelentések (amiben a számok növekednek) akkor idővel magasabban fog járni az árazás is! Szvsz pedig a pánikot bizonyos "csoportok" kő keményen kihasználva nyomják egyre lejjebb az árfolyamot, tehát nem a céggel van itt baj, hanem egy tőzsdei nyerészkedést láthatunk a pánikot meglovagolva..
Majd ha veszi akkor vissza jöhet a bizalom. Cégnek venni kéne legalább kisebb tételben. Egyébként Jászai is vehetné,mert 700-on tervezett nagy pakkot jegyezni hitelből még pár hónapja.
Ha egy ilyen pluszos napon ez ilyen akkor a következő pánik napon már 400 lesz. JG. bármivel jelentkezik, osztalék, prezi, akvi belengetése a folyamatos esést nem tudja megakadályozni.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.