Dúl a brókerbotrány, mellyel kapcsolatban az MNB alelnöke a parlament gazdasági bizottságának keddi ülésén beszélt. Windisch elmondta, hogy mintegy 150 milliárd forintnyi fiktív kötvényt bocsáthatott ki a Quaestor, mely ráadásul a Buda-Cashhez...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=211195
amióta egy miniszterelnök a megérzéseire hivatkozva hoz döntéseket,nem merek a saját megérzésemre se hagyatkozni! :-)
(de lehet,hogy ebben jó volt! :-) )
Törölt felhasználó2015. 04. 12. 13:35
Előzmény:
törölt hozzászólás
Én kaptam e-mailt. Megadtál e-mail címet? Ha nem, és telefonszámot sem, akkor postán kellene érkeznie. Ha nem érkezett meg, lehet, hogy érdemesebb személyesen bemenni valamelyik irodájukba. Biztos, ami tutti.:-)
Rendelkezik-e?! De hát a mérleget KOMLEXEN
zárják!
Az,hogy nekem elismerik,annyi mint 0
Többen vagyunk ezt hamar elfelejtjük-
Akkor rendelkezhetek,ha az ÖSSZESÉ(MINDENKIÉ) meg van!
Nagyon jól tudjuk ideális eset nincs-
Az,hogy hallgatnak a részvényekről és a kp.-ról,az én véleményem szerint azt jelenti,hogy ott minden rendben van.
Azt már nem lehetne kimagyarázni,ha ezek után az derülne ki,hogy ott is nagy a gáz!
Vagy betesznek a sorba vagy nem-
ugyan már mi múlik rajtunk-
én se rágom a körmöm-
De Q-TOROSK RÉSZVÉNYESEKNEK SE LÁTOM,HOGY EZT BECSATORNÁZNÁK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyenlőre-
Valóban le vagyok egy kicsit maradva! Nem olvasok el ugyanis mindent, a személyeskedéseket át szoktam ugrani, ha már látom, h nincs értelme elolvasni, meg különben sem vagyok fenn mindig, próbálok minél kevesebbet olvasni, mert fáraszt és árt az egészségemnek.
De akkor érdemi beszélgetések helyett most már ez lesz a módi? Hát akkor:
Mi lett volna a BC-ek megkapják Teljes körre kiterjedően az Egyenleglapot?!
-nem mint,ha tőlem függene- hát így se bírnak magukkal!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meglevő KÉSZLETÉT akinek lenyúlták,persze
azután semmi nem maradt a Brokinál-
Hány fórum társ panaszkodik BC-él a MNB Felügyeleti Biztostól még Egyenleglapot se látott
jogrend része ez is mi mindent átlépünk és elfelejtünk-
Valamibe bele kell kapaszkodni ahol sok pénz van- Kötvényeseknél- Indoklás az 30 milliós BEVA színt emeléshez-
-na így látom-
Törölt felhasználó2015. 04. 12. 12:53
Előzmény:
törölt hozzászólás
Akkor vágja magát hatyat ez a sok "haladó" gondolkodású,még a Hunginál és Q-nál is 30 milára bekínálnak!!
Igen idáig látszatra eddig ki maradtak a
ezek a Cégek-
Monopol dolgot hogy tudhatnának már be
maguknak-
BC az Sajnos már elkésett ebbe a sorba-
150 milliárdnyi fiktív kötvényt sózott el a Quaestor
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=211195