Most kapcsolódtam be..
Reggel tetőn sikerült még shortot nyitni 1012 és 1112-t (higítottam). Látom a mai jóslatom bejött, pedig reggel (éjszaka) vergőtem, long és short között. Megfogadtam, hogy először kialakítom a véleményemet és utánna olvaslak el titeket. :) Ma ez bejött (nem is olvastam fórumot)
DAX szép gyertyát tett be (tegnap is).
Remélem ez marad még a hétre.
Lehet még jól is jártál, én fizetek érte, mégse látom rendesen , nincs eladói oladalam, ha ki és újra beakarok lépni, akkor sms nem jön. pl 1112 még a könyvben 570 a kereskedési táblában pedig 350, kötéslista 475 . Na ebből találd ki mennyi. Ez a pro
akartam venni molt, olyan hatszáz valamennyin, de se realt nem adnak fél 5 után, se pénzpiacit nem váltanak vissza nem kéne ezt összehangolni a tőzsde új nyítvatartásával, jaj gyerekek, ez az ország, egy kész röhej
A broki a munkáltató érdekeit képviselő alkalmazott, amely néha egybe esik a kisbüfi érdekeivel (=ritkán a Te barátod). Év vége felé ez kevésbé valószínű.
Képet linkelni, hogy kell? :)
Szivesen linkelnék. a stooq-on nézegetem. Azt is tőletek láttam, hogy van az az oldal.
Eur/USD márt elindult. Ki kéne teljesedni a 5. hullámnak is. Viszi magával a buxot is. A mélybe.
A napos és hetes eltérése okozza nálam a bonyodalmat. A korrekció túl magas lett napos grafikon szerint. Hetes szint nem.
"A négyes hullám soha nem érhet az egyes tartományába" zavar engem. Jócskán beért!
1012 határidő
ELSŐ!!!!