Bocsánat, hogy beleszólok, de amíg funda alapján az a meggyőződése valakinek, hogy nagy sz@rban van a világ, addig meg miért venne bele? A tőzsdepszichológia alapján: - sose kereskedj meggyőződésed ellenére. Lehet, hogy nem jól értelmezem?
nem azt mondtam, h nem eshet, csak azt, hogy ez az alakzat (dupla csúcs) már nem aktuális..... holnap otiba 200 körül lehet jo short beszálló 230 kőrüli stoppal ( lefelé van hely kb 5050-5100 -ig ez kb 1:3; 1:5 kockázat/ hozam arány), de ma sem jött be a short ajánlatom :o)
Látom mindenki lassan bele csinál ebbe az egészbe!!! Se long se short!
Most talán egyértelmű lenne az írány 20000-20500-ig amit lehet elmutyiznak, de mi lesz azután ha mégis bejön???
Még nagyobb mutyi?
Ki hogy áll a forex demokkal?
Ki miben lát jó platformot?
Én a WorldSpreads nézem mert kicsik a költségek meg a spread! (Itt a grafikon nem túl jó!) Pl: dax 2pont
Igaz külföldi, de a magyar oldalak drágák!
Talán a P.global a grafikon miatt pl: mert ott minden rést mutat pontos napi szinten! Pl: dax 3 pont spread!
Valami jobbat találtatok???
Kíváncsi vagyok a véleményetekre!
Tudod jól, hogy ez rég nem a fundamentumokról szól, nem kell nekem magyarázni, banki kockázatkezeléssel foglalkozom, látok elég bedőlt ügyletet...
én csak pár hullámot próbálok meglovagolni. De 23700 körül majd lehet, hogy én is shortba fordítok. :)
Mert a 3% az egy rally?
23710-23600 ig van a shortom nagyja. Kb letojom , mit bohóckodnak itt most össze. Örülök, hogy mindenki emelkedést vár üres zsebbel, üres üzletekkel. És annak is örülök, hogy van aki ezt hihetően tudja ígérni.
Igen, az armageddon újabb jele lehet a görögök után az ír helyzet.
Az aggodalmak nem hűlnek, az ír államkötvények hozamfelára a német kötvényekéhez képest még mindig csúcson, az ír állam nemfizetésének kockázata is történelmi csúcson van.
Még jó hogy kivettem a stoppom 300 -rol! .-))
Mi lett a hati vége?Már nem akarok visszalépni és nem láttam mert melóztam.
Megyek pálinkát főzni!
Ja nem!
Főzni és iszom pálinkát. :)))
nekem ez a második belinkelt kép ami nem nyílik meg.
nálam a hiba, vagy másnak sem megy?
Törölt felhasználó2010. 09. 27. 16:54
ezt a linket csak azért teszem fel, mert nagyon szépen látszik először a fals kitörési kísérlet, utána le/kitörés forgalommal, majd szép a vissza
teszt kicsi forgalommal..... (háti, m15)
1012 határidő
ELSŐ!!!!