Te olyan rosszindulatú vagy ! :)
A szorgos országunk dolgozó népét nem tántorítja el semmilyen rossz adat és töretlenül menetelünk tovább a szeretett vezérünk álltal kijelölt úton !:)
Reggel hallottam a hírekben , hogy a szocik nevével egybefort a megszorítás szó , míg a Fidesz a munkahelyteremtésben és a gazdaság fellendítésében hisz ! :)
..záróban beleadtam még...s&p megnézi újra aaz 1040-t...nincs erő a piacokban...senki sem akar részvényekbe fektetni9...és igzuk is van...shortok kiépítésére jó ez a helyzet.....
mondtam:idioták
megállitják a határon az árakat!
Horn ne adja el a szállodáinkat versenytárgyalással!
ök eladták anélkül ingatlanosoknak ......csillaghullás............................................................. ......................... FERI ne legyen megszorítás adócsökkentés kell! Népszavazzunk! Majd a mi megszorításunk a mi vizitdíjunk , a mi adóemelésünk,a mi komunistánk jó lesz ! ELÖRE!
Azért holnapra szép réssel lefelét ígér azz 5 órás magyar hír:
"Ma délután 5 órakor teszi közzé az augusztusi államháztartási gyorstájékoztatót a Nemzetgazdasági Minisztérium, majd a részletes adatokról az internetes sajtótájékoztató szeptember 24-én pénteken délután várható - derül ki a tárca most újra közzétett publikációs naptárából. "
Vess egy pillantást az új kimentendőre (szvsz-spanyolok), ők is irigylésre méltóak.
Esti cikk volt pf-en: kövi hónapokban 28 mrd eur forrást kell majd bevonniuk a piacról.. Nem adok sok időt, hogy 5 % fölé menjen a hozam.
gazdasagelenkites,adocsokkentes.....ugye novemberben amcsiknal idokozi valasztasok,dobni kell valamit a nepnek...egy kis statisztika:az elmult 20 alkalommal amikor idokozi valasztasok voltak az USA-ban 17!!!-szer rally volt a ""valasz""az S&P reszerol....ez eleg eros,akar onbeteljesito is lehet...
1012 határidő
ELSŐ!!!!