becumiztam a portfolios rendszerrel!
nem tudok belépni azt írja ki hogy hibás jelszót vagy nevet vagy számlaszámot adtam meg!
mit gondolnak ezek hogy amatör vagyok!!!
az abc t már kis pisis koromban megtanultam!
de akit ezért fizetnek az vajon tényleg szakember e??????
25% szja + 4% EHO, de ha 400e ft egü-i hozzájárulásod már volt az évben, akkor töltsd le a keler.hu-ról az EHO nyilatkozatot, és küld el az asbóth u. 9-re, és nem vonják le a 4%-ot.
Sokan nem hisznek ebben a fene nagy optimizmusban.
A + 1,2 es BUX fő oka az OTP rally volt azt meg nem lehet még túl hosszú távúnak tekinteni,, talán ezért nem ment a határi
Ha az OTP-t kikorrig álom a péntekből a BUX -0.07 lenne.
persze itt túl sok a ha , mint egy jól kifundált célárfolyamban.
Pénteki zárókat figyelve nem tudom érdemes illetve kell-e valami magyarázatot keresni a két záróár eltérő mértékű napi változása között.
A következők járnak most a fejemben.
1. Szinkronba próbálják hozni bár elég furán hangzik
2. Ellentétes irányú mozgás várható az utolsó 2 nap után/ellenére
Az utóbbinak ellent mond az amerikai +os ATH zárók sajna.
Hátha valakinek van elfogadhatóbb magyarázata a dologra. Az is elképzelhető hogy olyanra próbálok magyarázatot keresni amire nincs is.
A PETI nem engedi lenyomni az "OK" gombot, ha a "Stop limit" be van pipálva és nincs semmi az "Aktiválási ár"-nál. Tehát vagy megadsz ott árat, vagy nem pipálsz "Stop limit"-et.
2007.01.13.15:11 tru64
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy az equitas webbroker-ben van e különbség egy normál eladás és egy olyan normál eladás között, ahol a \\\'stop ajánlat\\\' is be van pipálva, de az aktiválási ár üres?
tehát az emberek bizonytalanságkeltésére
aszociálva még több broki dijjal lesznek gazdagabbak az elemzök által mutatot
irányokra!
tehát meg vagyunk szívatva!
addig nem lesz tárgyilagos az elemzés amig nem lesz egy tők peszimista és egy tők optimista változat egy más mellett az elemzésekben!
TIPPSAROK