Akkor lehet nálam van hiba, ez a harmadik ilyenem, hogy mást mutat, mint kellene.
Ezért is mentem le a képet. BÉT honlapján mindjárt megnézem, ha 361 akkor holnap reklamálok.
Még egy jó tanács, de mostmár tényleg utóljára.
Ne a részvény értékével foglalkozz, hanem a pénzed értékével! Azt nézd meg, most mennyit ér a pénzed. Mennyi pénzt kapnál azért cserébe, amennyit anno idehoztál.
Aki nem vak és nem teljesen hülye, az látja és felfogja, hogy ennél a cégnél nincsen valami rendben. Aljas sunyiság van a háttérben, aminek hamarosan ki kell derülnie. Egy ilyen napon - ha valósak az itt közszájon forgó információk - nem így kellene viselkedni a részvénynek. Szerintem egy bizonyos érdekcsoport már tud valamit, ami nem épp kedvező a jövőre nézve. Egyébként miért adnák és miért pont olyankor, amikor a hangulat és a makro dokgok jók?
Befejezem a szájtépést, nem akarom offolni a tipikot. Nem bánom, sőt örülök, ha valaki (a shortot most figyelmen kívül hagyva) nyer a Pannyn, annál is inkább, mert az engem is közelebb visz a kiszálláshoz. Sok sikert, nyereséget kívánok neked is!
Szerintem nem okozott simán átvitte. Te pesszimista vagy én itt már optimista. Miskolc az etalon ezt várta mindenki. Üzemel eddig rendben. A rezsi harc fogta meg az árfolyamot szerintem.
Egy befektetést nem lehet naponta dobálni.
Pénzt akkor teszel bele ha már megéri. A Panni épp úgy állt 300 körül. Akkor miért kéne rángatózni. Te egy napi speka vagy vagy szeretnél lenni. Az is nehéz kenyér.
Keresd vissza hol állok nullán. Rájöttem hogy téged nagyon bánt ha valakinek jó.
PANNERGY