Láttam... Szerintem a modi kitiltotta 10 napra, de Farki meg megdumálta, hogy legyen inkább 20 nap, de a két rosszabb sorsút hadd küldje még el egy-egy bőnyálas kommenttel a vérbe. Szerintem most a választás környékén itt a fórumokon is rosszabb a helyzet, mint bármikor korábban... ahogy az egész országban tetőzik a morális erózió.
Farkas, 20 nap kitiltás a fórumból... apám, az már azért döfi (gombócból is sok).. azért rendesen felhúztak a gombostűagyúak látom. Ne foglalkozz velük, mindenkit fel tudnak... Mi itt (az öreg harcosok nevében) várunk vissza téged a pingvinjeiddel.
Farkasfunak én is minden jót kívánok! Ha rám hallgat, még csak nem is olvassa a fórumot egy darabig. Később, ha már "mentes", akkor szabadon eldöntheti, már egy teljesen más perspektívából, hogy kínozza e magát. Az internetes fórumokon az "életlen kések" mindig nagyobb számban lesznek jelen és mindig is sokkal hangosabbak lesznek a magukat tévedhetetlennek tartó emberek, mint ahogyan az élet minden területén ez így van. Lehet egyetérteni és lehet vitatkozni egy állítással, egy gondolattal. Azzal semmi baj nincsen, ellenkezőleg, általában előrébb visz a több nézőpont. De sokaknak, az érvelés egyszerűen nem megy. Ha Farkasfu a saját objektív, vagy szubjektív véleményét ezután nem osztja meg mással, vajon ki veszít? Ő, vagy mi? ( írom ezt úgy, hogy egyáltalán nem vagyok TA fan )
Mikor elkezdtem tőzsdézni 2005- ben , micsoda okos emberek voltak a topikokban , kulturált hangnem , folyamatosan lehetett tanulni a hozzászólásokból , reggel az volt az első, hogy az Ő hozzászólásaikat , meglátásaikat olvastuk ! Eszünkbe nem jutott kezdőknek , hogy okoskodjunk , alázzunk , támadjunk ! Szomorúan látom , hogy önjelölt ,tapasztalattal nem rendelkezők , alázzák azt a pár embert , minden topikban , akik még munkát fektetve megosztották meglátásaikat ! Megértem , hogy belefáradtak , miközben tudom , hogy nem Ők veszítettek , hanem mi ,akiket érdekelt a véleményük , és meglátásaik ! És nagyon sajnálom , hogy Ők győzhettek !
közben látom a topikodban elbúcsúztál farkas:( Ezt őszintén sajnálom, egy régi mohikán távozik, aki évtizedeken keresztül emelte a színvonalat itt a pf topikon. Aztán TA elemzéseivel, csártjaival, pingvineivel információt, tőzsdei tudást adott át önzetlenül (meg is kapta érte a magáét). Jó egészséget farkasfu! P.s.: itt az mtel topikban, mint régen is, visszatalálhatsz, mint "operativ topikgazda" biztosítalak bármikor itt a helyed!
OFF Mivel nem adtál lehetőséget a helyén, itt reagálnék a velem kapcsolatos megjegyzéseidre az utolsó szó jogán: úgy látom fatális félreértés történt közöttünk a felfokozott hangulatban és összemostál a többiekkel: 1. Pont, hogy az AP-al kapcsolatos álláspontod és elemzéseid létjogosultsága mellett kardoskodtam mindig, és kaptam cserébe a mínusz hegyeket miatta a trolloktól. Írtam is, hogy az emelkedő csatornában mozog, annak most az alsó részén, ami vízválasztó. 2. Sose szemét topicoztam. Azzal értettem maximálisan egyet, ahogy chuck jellemezte Levon anyázós kommentjének vállalhatatlanságát, ami (6034 komment) végtelenül felháborító volt számomra. Most újra olvasva azt, figyeltem fel arra, hogy a végén írta a topicról a véleményét - ezt már csak most, utólag vettem észre, akkor átsiklottam felette, mert egy topicról alkotott véleményt mindig szubjektívnek tartottam. Azt gondolom, az elmúlt években nem úgy ismertél meg, mint ahogy most írtál rólam. Köszönöm, ha elolvastad. Sajnálom a kapitulációs döntésedet. Mindenesetre minden jót kívánok én is és köszönet az eddigi munkádért. ON
Mtelekom