Kádárék kifutó fiúk voltak a jelenlegi koalició beremegése a Gorbi megjelenése alkamából, ha megjelenik egy Orosz ezek képesek azonnal hason csúszva kalapolni. Ezek csak a Habsburgokat nem "csípik", a marxistán jól beléjük táplálták.
Elemzők szerint az MTelekom orosz kézbe kerülése a magyar kormány ellenállását váltaná ki, ennek azonban ellentmond, hogy a HVG értesülései szerint az MTelekom elkezdte kiszervezni a nemzetbiztonsági szempontból érzékeny területeket. Az elmúlt három évben ugyanis több fontos projekt, például a magyar állampolgárok személyi adatait és okmányait kezelő rendszer, a kormányzati gerincháló, valamint a rendőrök, tűzoltók és mentők egységes digitális rádiórendszere (EDR) egyaránt az MTelekomhoz került.
Úgy tűnik, hogy lezárultak a tavasszal szárnyra kelt felvásárlási pletykák, amikor is az orosz Sistema csoport meg akarta vásárolni a DT-től a Magyar Telekomot. Dobár Péter szerint a piac ezt a lehetőséget akkor sem vette komolyan.
A Goldman Sachs befektetési ház elemzői megállapítása alapján a telekommunikációs vállalat értékeltsége egy éves időtávon 841 Ft-ra esett vissza. Minősítésükben is az eladás és a semleges minősítés egyszerre szerepel, így teljesen megosztva a befektetők véleményét a magyar kagylóssal kapcsolatban.
Szóval szerinted 2008. november 28-án 1.060 Ft lesz egy MTELEKOM részvény ára?
Legyen így!
;)
Törölt felhasználó2007. 11. 29. 14:24
Azért vannak még, akik 900 alatt akarnak venni. Én már bepakoltam, hogy gondolják ezek? És így is csak 912-es átlagot tudtam kihozni. Majd felébrednek, aztán vesznek 999-ért. Nekik mindegy, csak valami alatt legyen...
A telekommunikáció szektor megítélése egyre inkább javul, és a régiós távközlési cégek is optimisták a közeljövővel kapcsolatban. mi meg + itt vagyunk 900 -nál. go go malyika.
Mtelekom