a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
honnan az idézet? Hongrie ?
bocs de adj nyersfordítást, mert a szótáram még dobozban van! És 50 éve nem beszéltem/tanultam franciául... l7. v l8. századi szöveg?
Libelálisoknak feldata van!
Az elvelvekhez lakazkodni kell.
mondta Kóka János
Törölt felhasználó2007. 02. 10. 19:20
Par vie et mort changé regne d'Ongrie,
La loy sera plus aspre que service:
Leur grand cité urlements plaincts et crys,
Castor et Pollux ennemis dans la lyce.
Hiller és Magyar (boldog valentin napot !) ajándékot visz Ildikónak és Mónikának és ha már ott vannak megkérdezik Kulcsártól, hová kellene befektetni:)))
Demszky virágot visz Gy.Némethnek, hogy megjött az esze...és egy diktátorral nem húz ujjat:)))
AZ ELSŐ KETTŐ SAJTÓTALÁLGATÁS, a többi feketehumor, mivel kilátástalan a helyzet...
OV alatt újfasiszta tüntetést nem engedélyeztek....(hírlista! )
Horn Gy alatt Szabó Albert...
most becsületnap
LÁTHATJÁTOK, H NEM A HELYSZÍNRŐL ÍROK:)))))))))))))))))))))))
Boívia államosítja a stratégiai iparágakat pl. bána(spanyol nyelvű sajtó szemléje)
Szerinted mi a megoldás a jelenlegi helyzetben?
Az alap felállás az ,hogy a jobboldal nem fogadja el a mn.e. személyét,az MSZP pedig nem cseréli le.
Nem tárgyalnak,csak veszekszenek.
Egy részlet"...Berezovszkij és társa ugyanazt a receptet követték(a nyereség privatizálását)amit az AvtoVaz-nál és az Aeroflotnál olyan sikeresen alkalmaztak.Fosztogató közvetítőkkel vették körül a Szibnyeftet.A rablók vezére Roman Abramovics kereskedelmi cége, Gibraltárban bejegyzett és Genovai székhelyü Runicom volt....."
Valaki munkásnak, sőt munkásigazgatónak nézett, amiért akár kétkezi munkával is építeném az országot ! (a saját házamat,amit el kellett adnom, mert nem tudtam befejezni) saját kezemmel építettem és reggel mentem AZ ÍRÓASZTAL MELLÉ DOLGOZNI !
irodalommal, zenével is foglalkoztam, de kapáltam és maltert is hordtam.
MA EZ FELFOGHATATLAN? Ja, szupermarket, román fekete-munkás (nem vagyok nacionalista, de nem vagyok lusta sem, trágyát is lapátoltam, ha állatot akartam tartani !)
Eőször is ELNÉZÉST kérek!
Nem vagyok a topic állandó olvasója így a nevedből férfinak(István)gondoltalak,és nyugdíjasnak.
Ne haragudj ha a magam harminc évével tegezlek.Nem vagyok tiszteletlen.
Nem vagyok fusztrált de talán sértve érzem magam az elmúlt 15 év tragikomédiájáért!
re:KOI
késő - rabok vagyunk, és maradunk, mert a PÉNZ a TŐKE rabjai vagyunk és az személytelen, megölni sem lehet !
A szocializmus badarság volt, legalább annyira, mint az, hogy "jönnek az AMERIKAI CSAPATOK", mint az, hogy "AZ ÁLLAM A LEGROSSZABB TULAJDONOS" - és politikus, aki megszerezte........
Eocén, miliárdok elköltve, kitalálója miliárdos, ma is "lealkudta" a gáz v olaj árát, a fene tudja ezt követni...........
Törölt felhasználó2007. 02. 10. 16:18
furcsaságok a SZU felbomlása idejéből !
Amit rosszul tudtok !
Demszky 90-ben ellenezte a metrót, Barsiné (akkor MDF) programjában szerepelt.
A SZU - későbbiekben Oroszország AZ ÁLLAMADÓSSÁG FEJÉBEN MEGCSINÁLTA VOLNA... olajban elfolyt, Jelcin papiron is bebizonyította leszállitotta - a tetteseket mindenki ismeri, csak nem foglalkozik vele senki.
Közgazdászaink krémje ujjongott, MINDEN KGST ORSZÁG TARTOZIK NEKÜNK, HURRÁ ! pardon urrrrrrrrrrrrrá! AKTIVUMUNK VAN.
Bulgária a 86 millió dollárért pl gyümölcs-centrifugát nem volt hajlandó eladni, talán kecskebogyót (xart) igen.. beragadtunk.
Honnan volt a pénz? Nyugati kölcsönökből(fekete-marjai) 1 dollár=0,8 rubel ! nem tévedés ! 1991 1 rubel=7 (hét) forint, 1 ny.márka 32-40 Ft között (a dollár/márkára nem emlékszem.
Az elszámolás, ha jól tudom kb 1rubel=1 dollár volt, jó esetben.
Minden,amit exportáltunk (kivéve az almát) nyugati alkatrészből és hazai DOBOZBÓL és koppintásból állt. JÓ ÜZLET!??????
FURCSASÁG 2.)
Oroszország fizetésképtelen, alma ALMA, vágjuk ki, nem vagyunk Coca Cola,amely 10 évig hitelezett.
MOSZKVA FIZETŐKÉPES VOLT ugynakkor !
KAZAHSZTÁN FIZETŐKÉPES VOLT !
Nem vagyok lexikon, erre emlékszem.
Egyébként tényleg kell Oroszországgal kereskedni - de nem elkótyavetyélni a magyar stratégiai iparágakat, nekik se, németeknek se (EON) franciáknak se...
Nem Antall, nem Boross !
Közműveket HORN GY/Bokros stb - volt, amit Suchmann is meg akart vétózni (Fideszesek?)
Mi lesz veled Magyarország?