Engem ma nem hívtak, bankból szoktak általában, amikor hitelt akarnak tukmálni, és ilyenkor is úgy, hogy az adatok egy részét ők mondják előre. Olyat ne csináljál telefonban, hogy minden adatot teljesen te diktálsz nekik (lehet csalás is)!
olyat szoktak, hogy új ajánlat miatt előtte van beazonosítás, ami úgy szokott történi, hogy ő mondja az anyja neve felét, te a másik felét, ő a születési helyet, te az időt stb.
Közben beszéltem velük és elküldték a linket. Pár perc után megállapítható, hogy ég és föld a különbség az eddigiektől. Van normális chart, rendes gyertyákkal, csomó indikátor, lehet rajzolgatni a grafikonra /trendvonal, fibo/. Első pillanatra jónak tűnik.
Múlt héten felhívott engem is a ,,saját brókerem" az Erste-től és tájékoztatott az új felületről. Mondta, hogy küldi a linket amivel be tudok lépni. Köszönöm alig várom. Csak az a fránya link nem tud azóta sem érkezni. Akik megkapták azok az ígéret után vagy mindjárt jött vagy vártak rá?
jelenleg ugye a markerst egy szolgáltatótól veszi át amúgy az erste, a portfóliósoktól....szóval jól kibasznának azokkal, ha az új erstés felület kiváltaná a markerst :)
egész jó....már csak egy kérdés lesz akkor, hogy ha én berajzolok valamit egy grafikonra, azt felhőbe menti-e és onnan visszahívható-e, ergó kiváltja-e a markerst???
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!