Idióták, elmebetegek, alkalmatlanok. Semmit nem kellett volna csinálni, csak továbbvinni a petit, de nem nem és nem. Tulajdonképpen szavak sincsenek már erre.
nem értem,hogy megy ez,hogy van akinél szar van akinél nem. nálam csak a szokásos "filléres" papírok aw kötéslista ami hiányos. szerintem meg fogják,nem azért kínlódtak vele (a kinézete is hasonló mint a proé) ennyit,hogy aztán senki ne használja. hát megszokjuk a szart mint mindig,ez jutott nekünk. k&h is csinált egy hasonló színest csak azt testre szabni sem lehet ilyen formán.
bekapcsoltam az újat is, mert a régin nem mutatta a kötéseket, stb, de nagyon félek attól, hogy a régit megszüntetik! Na akkor nem tudom mit csinálunk az új tökéletes fossal...? hmm
Mai nap kifogott ezen a csodán ... mikor már 14:00 körül nem jelent meg a saját ajánlatom ... sejtettem hogy a real nem real ... így sikerült eladni egy pár dolgot alacsonyabb áron ... fátylat rá, lesz ez még rosszabb is. Európai ember ne írjon semmilyen programot, az emberiség jobban jár.
Internetes kereskedési rendszereink jelenleg nem elérhetőek. Pont amikor a legfontosabb volna! -Ezek után hát ha nagyon erős bull piac lesz fél év múlva,akkor is kellő távolságú certit kell tartani, nem a nagyokat. Majd nem lesz ennyi sold out ezek után a nagyokból.
3 perce tart a záró szakasz, az indikativ ármezőben mindenhol nulla szerepel, az ajánlati könyvekben meg percekkel ezelőtt lezajlott kötések szerint változgatnak az ajánlatok, történnek kötések. Faxa......
Ez ugyanaz, mint ami 2008-ban volt az ERSTE-nél. Az ajánlati könyv és a kötéslista köszönőviszonyban sincs. Nem tudom hány perces csúszásban van, de az ajánlati könyvben feltüntetett ajánlatok már rég nem aktuálisak. A kötéslista elvileg REAL, de ami ott kötések megjelennek, azok a könyv szerint nem lehetségesek, mert a könyvben teljesen más vételi-eladói árszint van.
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!