A kifutó projekt és az erős forint miatt már korábban is eshetett volna, de az osztalék (rally nem is volt) támasztotta szerintem. Most egy kisebb visszaesésre számítanék, támasznak pedig ~6780-at gondolnám. Aztán a jelentések, a forint kisebb visszagyengülése és új progjet az ami ebből kimozdíthatja. Szóval a kérdés az, hogy mi lesz az a szint ahol bővíteni fogok, remélem minél olcsóbban tudok majd venni aztán mehetünk is vissza fel.
Írtam valamit ami ezek szerint hiba volt! Rugózol a semmin mert nagyon ráérsz vagy tukmálod a papírjaidat! Szimpatikus voltál addig amíg 9450 re vártad a papírt,de úgy látom csak eteted akit lehet:) Nincs is ezzel baj, várjuk ki a végét!
nem szaroztad. ok, de megy az elegedetlenkedes. miről is pontosan? Ugy latszik nagyobb hozamokat vártok mint a realis és ha az nem jön össze az álom akkor meg lüke hőzöngés
hat nemtudom, nem győzött meg. normális helyzet? no comment. ezek blődli dolgok. tozsden nincs ilyen hogy garantalt hozam, meg gonosz osszeeskuvesek. ha megbantotram önt sajnalom, ettol meg a velemenyemet tartom.
Nem majrézok,félre magyarázod! Tegnap eladtam még + san a felesleges papírokat! Ja,memorizállak közben, nem szaroztam a papírt,te miért szarozod akkor?
Már meg se haragudjon, de mindenkinek joga van kultúráltan ventillálni. Mc Bullhoz hasonlóan én sem hiszem, hogy az utóbbi hetek eredményeként ez egy normális helyzet. Örülök hogyha ön tisztában volt azzal, hogy 6900-7500-ig érdemes belevenni. Gratulálok
mit majrézol? mit vártàl? minden héten kétszámjegyű növekedést? azt hiszitek a tőzsdén mindig csak felfele van? elképesztően naivak itt az emberek. azt hiszitek mert azt akarod hogy felmenjen majd felmegy? mellesleg ha erteket latsz benne akkor az esesnel kell venni. azert még nem kell szarozni egy reszvenyt mert 6honapig nincs rajta nyerőd. az meg higy a tetőn vettel ne kerd szamon senkin!
Ez egy osztalék részvény, idehaza az elvárt hozamszint várhatóan csökken, ami várhatóan előbb-utóbb részvényár emelkedést okoz. Semmi sem biztos, de kb ez várható, Az egyik legjobb buy and hold lehetőség ezt most tartani annak, aki "csak" normális reális hozamot szeretne. Peesze csak módjával, a portfólió részeként. Szvsz.
Akkor az mi? Csak simán az árfolyam eséséből kifizetik az osztalékot! Mindenki jól járt ezek szerint! Na ja,a 8000 ből lett 7000? Lehet ezt se tartja meg! Közben az osztalékot várjuk!
Nem kellett nagy nyomozást végeznem. Közérdekű adatigénylésre a kabinetiroda közölte, hogy 2026 kivételével a Mediaworks Hungary Zrt végezte a nyomtatást, 2026-ban pedig Balássy Gyula cége, a Lounge Design Kft. Nem meglepő módon ugyanezek a cégek végezték a plakátok nyomtatását is, csak ide Balássy cége hamarabb bekapcsolódott.
Szerintem a nemzeti konzultációt sem. Súlytalan volt, mint egy szórólap. Ettől függetlenül lehet, de értelmét nem látnám. Nekem ez osztalékpapír, ha jól beesne akkor csak bővítenék.
Állami Nyomda