Topiknyitó: saru 2006. 10. 16. 22:55

az olaszliszkai eset  

a pár évvel korábbi fejér megyei eset után, most ismét meglincseltek a cigányok egy embert, ráadásul két gyermekének szeme láttára
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2008. 04. 10. 21:30
Előzmény: #499  Törölt felhasználó
#500
most olvastam.
nem azt írtam a mondanivalómban,
Azt kértem,írtam,hogy nem kell általánosítani!
Engem is károsítottak már meg,de nem romák voltak.
Ezzel azt szerettem volna mondani,hogy minden fajnak megavnnak a "selejtei",hogy téged idézzelek.
Lehet,sőt biztos,hogy a romáknál nagyobb ez az arány.
Akkor sem kell általánositani!
Romákkal még sosem volt összetűzésem(említettem,hogy nem látszik rajtam).
Na mindegy,én befejeztem.
Törölt felhasználó 2008. 04. 10. 21:21
Előzmény: #497  Törölt felhasználó
#499
Jónásjózsef !

Amit a barátomról írtam , ahhoz egy szavad sincs???
Törölt felhasználó 2008. 04. 10. 21:20
Előzmény: #496  Törölt felhasználó
#498
620829
Nem vettem én fel semmilyen kesztyűt,főleg veled nem!
Törölt felhasználó 2008. 04. 10. 21:19
Előzmény: #494  Törölt felhasználó
#497
lip.
köszi,de nem baszogat,csak elmondja a véleményét,egem nem idegesít.
azt gondol,úgy él,ahogy akar.
az ő dolga!
ha úgy érzem,válaszolnom kell,megteszem.
Törölt felhasználó 2008. 04. 10. 21:18
Előzmény: #495  Törölt felhasználó
#496
LIP !

Én nem bántom őt , sőt...de felvette azt a kesztyűt , amit igazában itt senkinek sem szántam....de a véleményem azért vélemény marad.
Törölt felhasználó 2008. 04. 10. 21:16
Előzmény: #493  Törölt felhasználó
#495
JÓNÁSJÓZSEF !

Én egy szegény ember vagyok , de a lényeg nem ez.

Elvekről beszélünk , tényekről , melyek megtörténtek .........és abból lehet sőt szerintem kell is levonni tanulságot.

Most megdöbbensz:az egyetemen a legjobb barátom egy lelenc roma gyerek volt , a család bevágta a gyerekmegörzőbe...okos volt és kiemelkedett.........eltelt három év , és jött egy hívás , hogy ha még életben akarom látni , siessek.Ez 1989-ben volt.

Ahol dolgozott este bemásztak , romák és hiába beszélt a lelkükre a rendészt és őt is az ügyeletes kisfőnököt úgy helyben hagyták , hogy pár napra rá az intenziven mindketten meghalltak ...mindezt pár liter tiszta szesz miatt.

A gyerekei közül a nagyobb a keresztfiam .....együtt kézilabdáztunk nb1B-ben , együtt lógtunk az iskolából , és együtt dolgoztunk az iskola helyett ,mert én is szegény voltam , mint ő.......jobban szerettem , mint a testvéremet....én ne tudnám , hogy mi az romának , igazi romának lenni!!!!!!!

Tessék megtanulni a sorokban olvasni , én minden selejtemberről faji hovátartozás nélkül egyformán gondolkodom..........

Sokkal többet sírtam és aggódtam miattuk , mint TE azt el tudod képzelni.

A házunkat cigány festette ki , a kőműves is cigány volt , aki a teraszt megcsinálta........de ő nem az , akiről itt írtam , ők olyanok , mint TE.

Csak tisztelet és megbecsülés jár érte......néhány szomszéd furcsán nézett rám , mikor egyedül hagytam napokra őket a házban........nem tünt el semmi , mert nem is tünhetett el semmi.

Szóval légy olyan jó , és ne én legyek már a fekete bárány ....olvasd el a soraimat nyugodtan és tartom , ha csak egy sort találsz , ami nem ül , megkövetek itt mindenkit!!!!
Törölt felhasználó 2008. 04. 10. 21:13
#494
620-as,
ha valakit baszogatni akarsz, akkor inkább engem. Szerintem a fórumon a Józsi azok közé tartozik, akik tök normálisak, csendesen elvannak,szóval nincs miért cseszegetned!

Egyébként nekem is vannak konkrét rossz tapasztalataim romákkal, többek közt átbaszták az apámat, nem is olyan rég. ...elfelejtettek fizetni azért, amit elvittek és amiben megállapodtak...no de mindegy....Ettől függetlenül nem mondanám azt, hogy egykaptafa az egész...

Na mindegy....a lényeg, hogy Jónás Jozsit végkép nincs miért piszkálnod, piszkálnotok.
Törölt felhasználó 2008. 04. 10. 21:01
Előzmény: #491  Törölt felhasználó
#493
Nem haragszom meg rád,miért tenném!
Rajtad kívül még nagyon sok ember itt hasonló körülmények között él mint te,vagy jobban,csak nem kérkedik vele!
Törölt felhasználó 2008. 04. 10. 20:59
Előzmény: #490  Törölt felhasználó
#492
ide figyelj 620829.
nem vitatkozom veled ebben a témában.
bármikor,bárhol tartom magam olyan embernek mint te vagy,vagy bárki más!
Minden ember "fajtában vannak beilleszkedni nem tudók!
Áh,hagyjuk.
Szia.
Törölt felhasználó 2008. 04. 10. 20:57
Előzmény: #490  Törölt felhasználó
#491
FRETEK !

ez a dolog nem szemtanuk nélkül zajlott le , JónásJózsef ismét megharagszik rám , de egy JEEP azért szerencsére megvédett bennünket , és a vw passatot simán hazavágta.
Mi már az első próbálkozásnál (nekünk hajtottak) hívtuk a rendőrséget..........mielőtt megkérdeznétek , igen volt porraloltónk , csak éppen pont el volt romolva..............vagy csak mi nem akartunk segíteni.....nagy kérdés.......semmi nem lett belőle ez a lényeg!

az albán maffia már Budapesten a kilencvenes évek óta jól van....köszöni szépen.

a módszereiket pedig jobb nem megismerni........de van egy érdekes infom:

50-100 keményfiút kezdett el toborozni néhány hete egy alapítvány , mely a megkivánja védeni a hozzáforduló , kiszolgáltatott emberkéket.........tehát valami kezdődik...apa...kezdődik.....

két erősen kigyúrt úriember tárgyalta mindezt , egy plazaban üldögélve , tésztát eszegetve.
Törölt felhasználó 2008. 04. 10. 20:44
Előzmény: #489  saru
#490
ez a két cikk is a teljesen szocializált és emberi mércét ismerő lényekről szól!

Aki szeretné látni az igazi roma életet , szívesen megmutatom , persze én megvárom az út mellett , nehogy kísértésbe essek , de akkor a cigo és egyéb selejtembereket védő és segítők talán elkezdenek reálisan gondolkodni.

JÓNÁSJÓZSEF !

Ha elolvasod , amit lent írtam , két alkalommal , ha abból egy tény is nem ül , és felel meg az igazságnak , akkor megkövetlek Téged és mindenkit , akit megbántottam.
csak egy dolgot keress, ami nem tényszerű!!!!
saru 2008. 04. 10. 19:15
Előzmény: #488  saru
#489
Gyanúsítottként hallgatták ki a tanárát bántalmazó fővárosi diákot
2008. április 10. 11:20

Gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség kedden azt a középiskolás fiút, aki a VIII. kerületben fizikaóra alatt bántalmazta tanárát. A fiú panasszal élt a gyanúsítás ellen. Az érintett mellett két osztálytársát is kihallgatták. Az interneten három hete jelent meg egy felvétel arról, hogy a budapesti Erdélyi utcai Általános Iskola és Gimnáziumban egy diák megrúgta, majd tarkón ütötte egyik tanárát. A diák ellen fegyelmi eljárás indult, a pedagógus pedig távozott az intézményből. A diákot a múlt heti fegyelmi tárgyalás után eltanácsolták az iskolából, és az iskola arra kérte a szülőket, hogy amíg nem találnak új iskolát a gyereknek, addig legyen magántanuló.

A rendőrség a Fővárosi Főügyészség állásfoglalása alapján közfeladatot ellátó személy elleni erőszak kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást.

Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke a józsefvárosi eset nyilvánosságra kerülését követően a parlament oktatási bizottságának elnökéhez fordult. Hiller István oktatási miniszter időközben létrehozott egy szakértői bizottságot az iskolai erőszak megelőzésére, és annak vizsgálatára, hogy kell-e módosítani a közoktatási törvényt.

(MTI)
saru 2008. 04. 10. 19:08
Előzmény: #487  Törölt felhasználó
#488
Kétszáz fős tömeg védte a bűnözőket és támadt a rendőrségre
2008. április 10. 14:18

MNO
Összehangolt akció keretében több mint ötven rendőr tudta csak elfogni azt a két tettest Taktaközben, akik azzal gyanúsíthatók, hogy kapcsolataik révén banki hitelt szereztek ingatlantulajdonosoknak, melynek jelentős részét erőszakkal, illetve fenyegetéssel vették el a sértettektől. Azért volt szükség ekkori rendőri jelenlétre, mert kétszáz fős tömeg próbálta megakadályozni a veszélyes bűnözők elfogását.

Kétszáz fős tömeg verődött össze a gyanúsítottak rokonságából, amikor a rendőrök két veszedelmes bűnözőt akartak elfogni a napokban Taktaközben. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felderítő osztálya nyomozóinak látókörébe került a két férfi, akik az információk szerint súlyosan hátrányos helyzetben lévő, de tehermentes ingatlannal rendelkezőket kutattak fel a környező településeken – olvasható a rendőrség közleményében.

A két férfi kapcsolatai révén banki hitelt szerzett az ingatlanok tulajdonosainak, melynek jelentős részét erőszakkal, illetve fenyegetéssel vették el a sértettektől. A nyomozók felkutattak egy olyan hitelügyletet, melynek alapján zsarolás tényét tudták megállapítani. Ennek a bűncselekménynek a sértettje egy ötgyermekes édesapa, aki körülbelül egy hónapja öngyilkosságot követett el. Ezt az ügyet felgöngyölítve jutottak a nyomozók a két zsarolóhoz. Körültekintő és gondosan megtervezett rendőri akció keretében a nyomozók őrizetbe vették lakóhelyén a 39 éves prügyi és a 25 éves taktaszadai férfit.

Az elfogás szakszerűségét a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felderítő osztálya, a miskolci rendőrkapitányság felderítő osztálya, a Bükk bevetési alosztály és több rendőrkapitányság munkatársa biztosította. A taktaszadai elfogás közben a 25 éves gyanúsított védelmére kelt a rendőrökkel szemben több helybéli lakos, akik kísérletet tettek a szakszerűen lefolytatott rendőri eljárás meghiúsítására. Agresszív magatartásukat több mint 50, törvényesen és szakszerűen intézkedő rendőr tudta csak kivédeni. Mindkettőjükkel szemben élet és testi épség elleni, közvetlen fenyegetéssel elkövetett zsarolás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség őrizetbe vételük mellett, és egyben előterjesztést tesz előzetes letartóztatásukra.

A vizsgálat során két olyan öngyilkosság körülményei is a rendőrség látókörébe kerültek, mely esetekben a nyomozók összefüggést látnak az elkövetőkkel, de az ügyek teljes körű tisztázása a nyomozás további feladata lesz.
Törölt felhasználó 2008. 04. 10. 16:00
Előzmény: törölt hozzászólás
#487
+ egy cseppnyi tudás............
kissherceg 2008. 04. 10. 15:39
Törölt hozzászólás
#486
Törölt felhasználó 2008. 04. 10. 14:50
#485
620-as

ez a barbár, ostoba emberekkel való felhígulás, mint veszély már réges régen elkezdődött, ráadásul sántít a dolog, mert barbárok, ostobák, élősködők bőven vannak fehérből is!!!!!!!!! szóval móri bankrablástól kezdve a fradista Simon agyonveréséig vannak bőven magyarok is barbárok...szóval velük mi lesz? maradhatnak? Ááááááá ezt így nem jó felfogni, mert túl egyoldalú....másrészt minden ember meztelenül és bután jön a világra....tehát első körben a neveltetésen, szocializálódáson múlik nagyon sok minden. Az énekes Caramel, Oláh Ibolya, Gáspár Laciékkal mi van? Tűzre velük? Ááááá...én mondom nem jó, ahogy felfogod.

Ha egy embergyereket bezársz egy ketrecbe és úgy viszonyulsz hozzá, mint egy állathoz, akkor az is marad....erre már sok élő példa volt a világban..
Törölt felhasználó 2008. 04. 10. 14:19
Előzmény: #481  Törölt felhasználó
#484
na jó. értem én, hogy a segítséggel a másikat a bajában tartod meg, de akkor mégis: hogyan is képzeled a humanitáriusi magatartást vagy mi a csudát?

megégetett albánok ügyében nem marasztal el a rendőrség egyébként?
Törölt felhasználó 2008. 04. 10. 13:50
Előzmény: #482  Törölt felhasználó
#483
Sziasztok.
620829
Inkább nem füznék hozzá semmit..............

Törölt felhasználó 2008. 04. 10. 10:26
Előzmény: #481  Törölt felhasználó
#482
És még egy apróság , itt nem az autóról van szó ,mert 1 milláért lehet venni igazán fémből készült , nem műanyaggal megspékelt , igazi toyota pickup-ot ,...de azért jobban véd , mint egy sima szgk......amit nyírkátán vertek szét egy opel volt.....egyébként az is elgondolkodtató , hogy előbb szétverik az autót a bentülőkkel együtt majd elkezdik keresni a gyereket.....

a véleményem szerint , lehet , hogy ezzel játszanak , nagy jólétükben és a sok szabadidejükben , hogy a beidomított puják pont akkor szaladnak át , amikor egy autó arra jön.

Remélem ezért , még inkább nem fogtok szeretni.............de ha legalább reálisan gondolkoznátok!!!!!!!

50 év múlva itt is koszovó lesz , 3 milla cigoval....a gyerekeitek majd magyarázkodhatnak , az unokáiknak , hogy az ő szűleik nagy humanitárius és elfogadó segítsége révén tudott itt ez az élösködősiserehad így elszaporodni.........

EGÉSZSÉGÜNKRE !--már ha nem vágják majd el a torkainkat , a támogatott és etetett védenceitek.

GONDOLKOZZATOK MÁR:nem éri fel ésszel , hogy egy ember életére tört.......nincs annyi agya!!!!!!!!!!!!! EZ A TÉNY !
Törölt felhasználó 2008. 04. 10. 10:15
Előzmény: #480  zotya32
#481
Kedves MIndenki !

No...szóval én , mint főrossz ebben a topicban azért néhány dolgot leírnék.

Amit Jonásjózsef írt önmagáról-----és most nyugodtan nézzen magába mindenki-ez a cigánymagyarság(így jó lesz???)legyek nagyon pozitiv .......5%-a.

Amiért ő is más akar lenni , mint ahonnan jött az a maradék 95%

Bár mindenki így gondolkozna közülük....nagyon tudnám értékelni és dícshimnuszokat énekelnék az Emberi Elme nagyszerűségéről.

ENNYI VOLT A POZITIVUM !

Én Szegeden , de máshol is azt tapasztaltam , hogy a sportolni vágyó gyerekeinket az unatkozó és magukkal nagy jólétükben semmit sem kezdeni tudó kedves magyarcigánygyerekek , akik felzabálják a magyar gdp 20%-t.........provokálták , nem engedték a megyei verseny lebonyolítását......rendőrt kellettt hívni......de legközelebb már okasabbak voltak a szűlők és két jó betanított díjnyertes farkaskutya jelenléte már lehetővé tette a verseny megrendezését.

A véleményem nem fog megváltozni-------------TISzTELET annak az 5%-nak-----------

de ha valamelyikötök , legyen az roma vagy nem roma , egy 3 éves átszaladó valamit ilyen formában átgázol , akkor KEDVES JÓNÁSJÓZSEF , mondmár majd nekik , hogy talán , ha van 30 verekedni kész emberke ott , akkor abból legalább egy , ha esetleg a Kressz-ben előírtaknak megfelelően vigyázna arra a futkározó valamire , nem lenne gázolás.

KEDVES JÓNÁSJÓZSEF___CONQUI ..TÖZSDENYÚL::és minden nálam elfogadóbb hozzászoló..

..valamennyiötöket kivégeznék , mert .........nincs kedvem és nem is tudok eléggé negativ és véleményemet kifejező jelzőt írni.

Lehet valaki naív , egészségére.
TEGNAP a TV-ben elhangzott:

Orvosprofesszor:sajnos ez a fajta agresszió , erőszakra való hajlam , genetikailag kódolt.

Rendőrszóvivő:..ilyen esetben azt tanácsoljuk , hogy hajcsanak egyből a rendőr kapitányságra , és akkor a rendőrség a kivizsgálás időtartalmára is tudja garantálni a személyes biztonságot , a testi épséget.

UTÓSZÓ: én továbbra sem állnék meg , és ha megtámadnának , az autóm igenis védőpajzsom lenne............ha cigány ha nem !

Autópálya mellett albánok próbáltak meg egyszer bennünket leszorítani és kirabolni........ezek nem cigányok voltak , mire a tüzoltóság kiért , az árokban borulva bentégtek a kocsiban.......a rendőrök szerint több tucat hasonló rablás terhelte a számlájukat.......

Ha már ugyis mindenki haragszik rám , hogy teljesen nemszeretni lehessen még egy adalék.

Nem fogadtam volna be a hajléktalant ........ha segít valaki a másiknak a baját megtartani és mert segítséget adsz neki , felkarolod , pénzt adsz neki........ezzel csak megerősíted abban , hogy így is lehet élni.......tehát bár szép a gesztus....de a sajáttönkretételében bünrészes leszel.

menekülés---szembesülés
elfutás-elfogadás

Nem ittam és nem dohányoztam sohasem .......bár az első diplomám borász mérnők , még illuminált sem voltam , sohasem kábítoztam......

ezek a lélek hiányosságainak földi , anyagi pótlására szolgálnak ...........elkendözik a lélek hibáit , hiányosságait és esetleges gondjait.

a humanitáriusi magatartás , nem lehet egyenlő a birkasággal és a szembesülni nemtudással

Ja , és nem én vertem agyon ott Olaszliszkán csorda módjára azt a tanárt , és nem az én gyermekem esett bele emésztőgödörbe , nem én vertem agyon a hároméves gyermekemet,,,, nem én vertem meg a tanárt mert egyest adott a buta kölykömnek , és nem az én gyermekem verte meg heccből a 68 éves tanárt........tehát nem én vagyok az ellenség...

bárány leszek, de birka(és a környezet rezdüléseit észrevenni és azzal együtt nem élő) nem leszek.

HA MINDENKI JÓNÁSJÓZSEF lehetne közülük , akkor ez a topic nem kellett volna , hogy létrejöjjön.

Még egy apróság:a cigányság adja a magyar börtönlakosság 90%-t.........tudom ,megint az a baj , hogy tudok olvasni , és baj , hogy van szemem és még látok is vele !!!!!

Hát ez is hosszúra sikeredett.

Topik gazda

saru
3 3 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek