Valószínűtlen, hogy jóval a mostani árfolyam alatt engednének osztalékra részvényt venni. Az osztalékralli után lehetne nyitni shortot bőven, de jelenleg a nemzetközi helyzet dominál.
Sziasztok. Tegnap nem mertem belevenni, mondom 4 nap kereskedési szünetre rápihentek a vevők. Ma vettem esésbe, de még mindig -1%- ba vagyok. Valahogy nem érdekel, nem szabad megilyedni múltkor is kirázattak sokakat. Nézzük meg a nap végét.
Trendvonal és csatitetőnél vagyunk! Azért jelöltem sávosan, sárgával, mert nem lehet pontosan meghúzni. Ez mindig ellenállási szint, főleg egy túlfeszített árfolyamnál. A többi majd kiderül. ~80-s rsi-nél, rendszerint jött egy kis pihi. Shortolásnál nem árt ezt is figyelned...:))
Ez a kis lejtmenet teljesen irányított.Kis darabszámú kötésekkel megjátszák az aljakat de onnan már ugrana is fel.Ìgy kilesznek a chart rajzolók is elégítve.Irány csak új Ath!
Tegnap 5100 - on már rajta volt az ujjam a short vételen, de aztán nem. Reggel még örültem neki, most meg... Na mind1, ez ilyen. Viszont, tankönyvi módon mozog az emelkedő sávjában, pörrce a tetejéről fordult és az aljáról pattant vissza, szóval még innen akár tovább is mehet, akár enyhe 5000 alatti zárással is, amit berajzoltam, azon olyan 4960 környékén van a csatorna alja. Ha ez megrartja és nekiindul, jöhet a kövi ATH. Ha elesik, akkor meg egy nagyobb korrekció következik nagy valószínűséggel. Ebben a pillanatban egyikre sem mernék fogadni. Illetve, annyiszor nézegettem már a csatorna aljáról, hogy venni kéne, de mondom sok lesz ez már. Aztán csak jöttek az újabb ATH - k. Ha most belevennék, tuti nekiindulna lefelé, úgyhogy meghagyom nektek, had menjen még fel egy kicsit. ;)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.