Meg kell szokni az újat. Ebből is kinyerhetők azok az infók, amire szükség van, de más formátumban. Sajnos vagy nem sajnos mindig minden változik, ha megszoktad a régi formát, akkor kell egy kis idő mire fejben átállsz az újra, na meg persze kell hozzá némi nyitottság. Én is mindig puffogtam amikor valami jól megszokott dolgon változtatnak aztán semmi nem úgy van, ahogy megszoktam. Ma már inkább az előnyét keresem annak ha valamin változtatnak. Ennél több jó tanácsot ma már nem tudok adni.
Azt nem tudom régen mit kaptatok, mert én tavaly októberben kezdtem részvényeket adni venni, de az OTP telefonos applikációban a Továbbiak menüpont alatt van olyan, hogy dokumentumok és oda töltik fel az összes vételt eladást. Nekem a tavaly évvégén eladott részvények után fizetendő adót lejelentik a NAV-nak és a NAV mobil alkalmazásban egy kattintással be tudtam fizetni a nyereség adómat.
De ez olyan volt a régi direkten mint amit kapunk a tőkepiaci jövedelem igazolást.Egy táblázat szerü egymás alatt az egész évi vásárlások eladások levezetve azoknak eredményéròl és végén összegezve az eredmény Ilyet hol találsz bárhol?
Jó reggelt minden mol tulajnak l!Ami bosszant hogy megszűnt az otp direkt régi oldala ahol lelehetett kérni a tőzsdei befektetéseink eredményét.Egy szuper lehetőség volt.Ilyen opciót az új oldalon sem a single market oldalán sem találok.Valaki esetleg tud rá megoldást?
akárhány erste riportot láttam, mindig akkor csináltak mikor már sokat ment az adott dolog, a riport után pedig jó esetben stagnálás rossz esetben esés...
Egyetértek. Elmondják abban az Erste-s riportban. Hogy továbbra is akulertékelt a MOL, a jelenlegi árfolyama mellett is. 1,5x-es felértékelődes jöhet, ha helyre áll az olajosok korábbi években kialakult nyomott árazása. Túlzottan elhamarkodott volt a befektetők elfordulása az olajos cégektől.
Valószínüsítem a Mol 2027 es árazása a Molnak 5000 alatt nem lesz .Ha minden jól alakul sima 6000 felett leszünk.2028 pedig 7000 felé érhetünk. És nincs ebben semmi extra....
Húúú, nagyon rühellettem, amit az Erstenél csinált. Az OTP-nél viszont nyersanyag elemző lett. Elég jó dolgokat mondott a MOL-t érintő folyamatokban. Tőle hallottam először, hogy durvàn elszálltak a díezel marzsok. Szerinte, nincs olyan forgatókönyv, hogy ez gyorsan és drasztikusan visszaforduljon. Szerinte az orosz károk miatt a következő 1-1,5 év a MOL időszaka lehet. (Be is csatoltam a linket anno) Hormuzról egy másik riportban hallottam, hogy nem lesz már olyan mint volt. ( Erről is csatoltam linket) Ha be is szüntetik a harcokat, Irán kavarni fog, mert ráérzett, hogy ez egy ütőkártya, amivel zsarolni tud. Szóval 5K után jöhetnek a további 1000-es lépcsők, szerintem.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.