Kitörés, de óvatosanA technikai történet az ünneplés és az idegesség keveréke. Az OMV napi zárása nemcsak új 52 hetes csúcsot állított fel, hanem áttörte a kulcsfontosságú ellenállási szintet 49,64 eurónál, ami a 2025 októbere óta mért legerősebb bikapiaci momentum. Az Ichimoku Cloud és a SuperTrend is megerősíti, hogy a felfelé irányuló trend él és virul – az ár mégis a felső Bollinger-szalag (49,74 euró) felett van, ami klasszikus jele annak, hogy rövid távon feszültek lehetnek a dolgok.
Azért ütötték ki forintra pontosan ts39 hogy netzdják shortolni mert a korábbivalba ts21 kb hárimevigis shortolták és volt benne nagybfirgalom es likviditás es van aki nyertis vele es vesztettis..B7Xshortokat is mind kiütötték egy szerencsétlen maradt csak alacsonyáttételes erste mahinált manipulalt termmék ahogy a többiis jo sokat nyer veke debszintebcsakbaz erste es az arjegyzők talan jutalékotusbkaonak a mi veszteségeinkbölbhigynoly sokszor eltönnek az ajánlati certis oldalakról az árjegyzők..
Ba....meg balin, elugrottam a suliba a gyerekért és mire hazaértem , nem győztem adni neked a sok +++ (szokás szerint), hogy kompenzáljak. Ma nem csak a Mol pörgött nagyon , te is.
érzékelni kell nem a pénz az elsődleges. Mol az baráti kéz az oroszok szempontjából és a magyarok is tettek jópár dolgot szerbekért. ..még a tartalékaikat is tároltuk..
Származékos termékek kereskedéséhez fingom sincsen, de gondolom, hogy a tőzsdén nem a farok csóválja a kutyát. Tehát nem az ilyen TS-ek amik meghatározók lennének egy részvény árának alakulásában.
nem. az orosz irányítású cégeket tették listára, a rosznyeft próbálta átjátszani a többségi részét egy kisebb orosz cégnek..de mondta usa ez nem ér. Amit beraktam linket azon van egy podcast is hallgasd meg.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.