Ha pl 60 éves volt valaki, és 2010-ben vett volna állampapírt, és annak kamatát mindig elköltötte volna nőkre, ruhára, nyaralásra, pc-re, telefonra, italra, fesztiválra, haverokra, stb, (nyugdíjon felül) akkor most 75 évesen úgy nézne vissza, hogy volt 15 szép éve, és még mindig van 100 milliója. Szabi élethelyzete kb hasonlónak tűnik.
A te motivációd is erősen megkérdőjelezhető számomra! Kicsit olyan széllel szemben pisilős! Amúgy tisztában vagy a FixMáp feltételeivel, számaival? Aztán kisegíthetnél az ügyben is, hogy mitől nem lesz még idén 28xx a Mol?
Ezt nem értem én se! Persze ha mindig elköltjük a kamatot, akkor az infláció miatt egyre kevesebbet ér, de ettől még elkölthető! Nekem a kötvényekkel kapcsolatos ismeretei tűnik hiányosnak.
2010 ben vettél 100 Millióért Állampapírt, és a kamatot MINDIG kivetted majd elköltötted Nőkre,ruhára,nyaralásra,tabla Pc re , telefonra,italra,fesztivalra,haverokra stb.Akkor MA mennyit érne az?
Gratula, jól csinálod! A fix kötvény ekkora összegnél simán eltart, a lakásokról nem is beszélve! Nekem még 15 hónap a fire-ig, már nagyon várom, bár én kisebb összeget céloztam meg és mivel kockázatfüggő vagyok, ezért a portfolio 50%-a maradni fog részvényben, amivel részben aktív kereskedést tervezek "nyugdíjasként" is.
Előfordul hogy a bevételek nem úgy alakulnak hogy a cég várta, a furcsa az hogy ( elemzők, elemző házak nev nélkül) több mint 10% ot tévednek!!! Milyen elemzést végzett és mire alapozta ha ekkorát tévedett???erre nem lesz magyarázat...csak árfolyam korrekció.. kinek és miért érdeke itt tartani az árfolyamot??. A horvát Ina remek bevételeket produkál, lassú de biztos áremelkedés várható a MOL nal.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.